Teinien hymyt kuin Hangon keksillä

Antti Valli ja Elias Karki 18.12.19

 

B-juniorit eli 15-vuotiaat Elias Valli ja Antti Kujala ovat TPV:n edustusjoukkueen tuoreimmat sopimuspelaajat. U16 -maajoukkueessa tänä vuonna pelanneet nuorukaiset eivät tyydy vain osallistumaan harjoituksiin, vaan tarkoitus on päästä kokoonpanoihin kauden aikana.

- Ei ole mitään järkeä pyöriä vain harjoituksissa, vaan tavoitteena on oltava pääsy pelaavaan kokoonpanoon, kaksikko sanoo.

Elias Valli aloitti TPV:ssä seitsemän vanhana Länsi-Tampereen joukkueessa ja sen jälkeen ikäluokka toisensa jälkeen on tullut tutuksi. Antti Kujala aloitti naapuriseura Ilveksen kaupunginosajoukkueessa Annalassa, josta siirtyi omien sanojensa mukaan ”Ilveksen hiukan parempiin joukkueisiin”. Väliin mahtuu yksi pelaamaton kausi ja E11 -ikäluokasta alkaen Kujala on edustanut TPV:tä.

15-vuotias jalkapalloilija, joka on allekirjoittanut sopimuksen Kakkosessa pelaavan joukkueen kanssa, hymyilee tietysti kuin Hangon keksi. Kumpikin on innoissaan päästessään mukaan seuran edustusjoukkueeseen.

- Kyllähän tämä hyvältä tuntuu ja on hienoa pelata tässä seurassa, Kujala sanoo.

Nuorukaisilla ei tule olemaan ongelmaa, mitä iltaisin tehdä. Miesten joukkueen harjoitusten ohella he osallistuvat mahdollisuuksien mukaan myös oman ikäluokkansa harjoituksiin. Valli ei usko ylirasituksen ja liikaa harjoittelemisen muodostuvan ongelmaksi.

- Me olemme nuoria sällejä ja palaudumme rasituksesta nopeasti, Valli sanoo.

Kumpikin pelasi tänä vuonna ensimmäiset U16 -maajoukkueen ottelunsa. Kujala pelasi Pohjois-Irlantia vastaan ja teki tuossa ottelussa maalin. Valli pelasi Unkaria, Puolaa ja kahdesti Ruotsia vastaan. Maaottelut jäävät mieleen ja kaksikko puhuukin hienoista hetkistä.

Yhtä hienoja hetkiä nuorukaiset odottavat Kakkosessa pelaamisesta, kun sen aika koittaa. Kakkosen tasosta 15-vuotiailla on hyvä käsitys.

- Se on kova sarja ja ihan oikeasti lähdemme hakemaan peliaikaa. Ei ole mitään järkeä pyöriä vain harjoituksissa, vaan tavoitteena on oltava pääsy pelaavaan kokoonpanoon, Valli ja Kujala sanovat.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.