Mikko Innasesta TPV:n uusi päävalmentaja

Mikko Innanen 19.11.19

 

Mikko Innanen on Kakkosessa pelaavan TPV:n uusi päävalmentaja. Innasen sopimus alkaa 1.12. ja on kestoltaan kaksivuotinen.

- 20 vuotta sitten pelasin B-juniorina ensimmäisen liigaotteluni TPV:ssä ja nyt tietyllä tavalla ympyrä sulkeutuu aloittaessani raakileena joukkueen päävalmentajana, sanoo Innanen.

Mikko Innanen on TPV:n kasvatti, joka debytoi Veikkausliigassa seuran edustusjoukkueessa kaudella 1999. Seuraavat 11 kautta Innanen edusti Valkeakosken Hakaa, jossa hän pelasi yli 200 liigaottelua ja saavutti muun muassa sekä kaksi Suomen mestaruutta että Suomen cupin voiton. Kauden 2011 Innanen edusti Myllykosken Palloa ja kaudeksi 2012 hän siirtyi Jyväskylän Jalkapalloklubiin.

Kaudeksi 2014 Innanen palasi Hakaan, josta siirtyi 2016 kasvattajaseuraansa Tampereen Pallo-Veikkoihin. Innanen lopetti peliuransa kauden 2017 päätteeksi ja siirtyi TPV:n edustusjoukkueen valmentajaksi ja joukkueenjohtajaksi.

Nyt edessä on päävalmentajan vastuut. Innanen mietti pitkään, miten suhtautua tarjoukseen. Hän mietti myös sitä, katuuko hän jossain vaiheessa, jos ei ota vastaan päävalmentajan paikkaa.

- Silloin 20 vuotta sitten en olisi uskonut löytäväni itseni jonain päivänä saman joukkueen päävalmentajan tehtävästä. Olen uuden edessä ja vaikka olen ollut mukana pitkään, niin tarkkaan en osaa sanoa, mitä kaikkea eteeni tulee, Innanen sanoo.

Sopimuspelaajat mahtuvat henkilöautoon

Jos koskaan, niin nyt on joukkueurheilussa tilanne, jossa päävalmentaja voi sanoa rakentaneensa joukkueen.

TPV:llä on vain muutama pelaajasopimus, joten Innanen ei todellakaan hyppää liikkuvaan junaan. Edessä onkin siis melkoinen soittorumba viime kauden pelaajille, uusille pelaajille mutta myös sen odottelua, että soiko miehen oma puhelin.

Innanen toteaa, ettei hän tiedä viime kauden joukkueessa mukana olleiden pelaajien halusta jatkaa. Nyt alkaa tämän asian selvittäminen.

- Sopimus allekirjoitettiin vasta eilen maanantaina, joten en ole vielä miettinyt pelaaja-asioita. Nyt alkaa työ joukkueen rakentamiseksi ja vaikka olemme jo marraskuussa, niin onneksi harjoituskausi on Suomessa pitkä, Innanen huomauttaa.

Viime kauden Ykkösessä pelanneen joukkueen runko on Innasen mukaan hyvä, joten ensimmäisenä miehen katse kääntyy näihin pelaajiin.

Anssi Ylisen aisaparina toiminut ja sitä ennen kahden kauden ajan pelaajana vaikuttanut Innanen pitää varmana, että jotain muutoksia on tulossa. Innanen muotoilee näkemyksenä lauseeksi ”uutta on katsottava”.

- Joukkueella on viime kaudesta vahva pohja ja tuo pohja on aina olemassa, sanoo Innanen.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.