Tommi Smeets: tiukka tilanne on voimavara

Tommi Smeets 1.10.209

 

MYPA:n ja TPV:n kohdatessa toisensa perjantaina Myllykoskella kyse ei ole TPV:n kannalta aivan täysin tulos tai ulos -ottelusta. Tuloksesta riippuen viimeiselle kierrokselle saatetaan ladata iso määrä jännitystä, tunnetta ja odotuksia.

- Pisteitä on otettava ja mielellään ne kolme pistettä olisi mukaan Tampereelle saatava. Tiukka tilanne tuo meille lisää taisteluhalua ja uutta voimavaraa, sanoo TPV:n kapteeni Tommi Smeets.

Tommi Smeets ja koko joukkue tietävät, että kauden toiseksi viimeisestä ottelusta on haettava pisteet. Voitto nostaa TPV:n kahdella pisteellä ohi MYPA:n, tappio lisää myllykoskelaisten kaulaa neljään pisteeseen eli saavuttamattoman suureksi sarjassa pysymisen kannalta.

- Toki tasapelillä jää vielä pelattavaa viimeiseen otteluun, mutta elämä helpottuisi suuresti voiton myötä. Pelaajasta riippuu, kuinka meistä kukin kokee perjantaisen veitsi kurkulla -ottelun, mutta tiedän jokaisen tässä joukkueessa pelanneen kovia otteluita ja olleen tiukoissa paikoissa. Perjantaina kentälle juoksee latautunut joukkue, Smeets sanoo.

Kokeneena pelaajana Smeets uskoo tiukan tilanteen tuovan TPV:n pelaajille lisää taisteluhalua ja uutta voimavaraa. Cup-ottelua muistuttava tilanne tarjoaa pelin aikana erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, onko joukkue johdossa tai häviöllä. Ei ole yllätys, että johdossa oleva joukkue ryhtyy jäähdyttämään peliä ottelun loppuvaiheessa.

- On aivan luonnollista, että johdossa oleva joukkue ryhtyy varmistelemaan johtoasemaansa ja suojelemaan kaikin tavoin johtoaan. Jos johtomaali tulee ottelun alussa, niin missään tapauksessa me emme saa lähteä peruuttelemaan vaan peli on pelattava erotuomarin päätösvihellykseen asti. Liialla puolustamisella ei välttämättä saada toivottua tulosta, Smeets huomauttaa.

Smeets odottaa isoista panoksista huolimatta nähtävän hyvätasoinen ottelu, jossa on paljon kaksinkamppailuja ja viimeiseen asti pelaamista.

- Varmaankaan ei tule yhtäkään sellaista tilannetta, jossa toinen antaa periksi, sanoo Smeets.

Perjantaisen ottelu panoksen suuruus ei MYPA:n ja TPV:n osalta ole ainutlaatuinen. Kerrasta poikki -tilanne oli kyseessä myös Ykkösen kaksiosaisen nousukarsinnan viimeisessä kohtaamisessa viime vuoden lokakuussa. Voitto jälkimmäisessä ottelussa toi TPV:lle paikan Ykköseen, johon myöhemmin nousi MYPA:kin.

- Nousukarsinnat huomioiden olemme kohdanneet MYPA:n neljästi. Saldona on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä, joten olemme onnistuneet hyvin. En näe mitään syytä, miksi emme pelaisi hyvin tälläkin kertaa, toteaa Smeets.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.