tule yhteistykumppaniksi 1200

Mauro Severino: kaikki on omissa käsissä

Ennakko Jaro TPV 1 20

 

Lauantainen vierasottelu FF Jaroa vastaan on TPV:n 24. ottelu, joten tämän jälkeen kierroksia on jäljellä enää kolme. TPV:n oikeassa laidassa pelaava Mauro Severino tietää ottelun tärkeyden, mutta muistuttaa samalla, että ylivarovaisella pelaamisella ja vastuun siirtämisellä joukkuekaverille ei saavuteta pisteitä.

- Sarjatilanne meidän osaltamme on se, että kaikki on omissa käsissä. Jokainen meistä yrittää tosissaan, eikä kukaan taatusti pelkää kantaa vastuuta maalintekotilanteissa, sanoo Severino.

Sarjassa yhdeksäntenä oleva TPV kohtaa sarjakolmosen FF Jaron, mutta kolmanteen sijaan on mahdollisuus myös KTP:llä ja MuSa:lla. Mauro Severino tietää Jaron hyväksi joukkueeksi, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö pietarsaarelaiset ole voitettavissa.

- Totta kai meillä on sauma voittaa, sillä sarjasijoituksia ei kannata katsella. Jos jatkamme edellisen ottelun kaltaista hyvää puolustuspelaamistamme ja tätä kautta pääsemme nopeisiin vastahyökkäyksiin, niin maaleja syntyy. Olemme olleet epäonnisia viimeisten suhteen vaikka maalintekopaikkoja on ollut, sanoo Severino.

Severino on nopea pelaaja, joka pystyy tekemään hyviä juoksuja oikealta laidalta kohti maalia. Hän toivoo pystyvänsä Jaroa vastaan hyödyntämään nopeuttaan paremmin kuin edellisessä EIF-ottelussa.

- Minun on saatava enemmän palloja puolustuslinjan taakse, jotta voin hyödyntää nopeuttani, toteaa Severino.

Päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo Jaron kolmospaikan kertovan paljon joukkueen tasosta ja laajasta pelaajaringistä. Silti tätäkään peliä ei ratkaista tietokoneiden näytöillä vaan kentällä.

- Meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa lauantaina, mutta meidän on oltava rohkeita. Yksikään pelaajista ei pakoile vastuuta, kun mahdollisuus tehdä maali avautuu, sillä me haluamme olla voittajia. Me lähdemme tekemään omaa peliämme, Ylinen toteaa.

Muutama TPV:n pelaaja on kärsinyt loukkaantumisista. Ylisen mukaan näiden pelaajien tilanne ratkeaa viimeistään perjantai-iltana harjoitusten jälkeen. Tuomas Lähdesmäki ja Eino-Veikko Ek ovat sivussa koko loppukauden.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1 ja toisessa ottelussa Tammelassa pietarsaarelaiset olivat parempia 2-0.

FF Jaron saldo viidestä viimeistä pelistä on 4-1 -voitto EIF:stä ja 2-0 -voitto MYPA:sta. MuSa voitti Jaron 2-1, KTP 3-1 ja FC Haka myös 3-1. FF Jaro on voittanut kymmenen ottelua, pelannut kuusi tasapeliä ja hävinnyt seitsemän ottelua. Joukkueen maaliero on 45-34. Jaro on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten maaleja

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko Jaro TPV 2 20

Mauro Severino on nopea pelaajaa ja haluaa hyödyntää nopeuttaan myös lauantaina Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan.

20.05.2020

Kevätkokous to 4.6.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
16.04.2020

TPV kaupassa uusia tuotteita

in Seuratiedotteet
06.04.2020

Tiedote Korona-tilanteen vaikutuksesta Futisklubiin

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.