”MuSa-ottelu on täynnä vääntöä”

Ennakko TPV MuSa 1 21

 

TPV:n Juho Mattila ennakoi torstain MuSa-ottelun olevan tasainen, taktinen ja täynnä vääntämistä. Kuten näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat aina olleet.

- Meillä on hyvä mahdollisuus ottaa kotona pisteitä, mikä olisi muutenkin nyt tärkeää, koska ero MYPA:n on vain kolme pistettä. Taisteluilmettä on löydyttävä jokaiselta, Mattila sanoo.

Toisilleen hyvin tutut TPV ja MuSa kohtaavat torstaina kolmannen kerran Ykkösen kauden aikana. Kaikkiaan ottelu on jo tämän vuoden viides. Ensimmäinen Ykkösen ottelu 4.5. päättyi maalittomaan tasapeliin ja 25.6. pelatun ottelun MuSa voitti 1-0. Porin ottelu oli jo päättymässä maalittomaan tasapeliin, kun lisäajan neljännellä minuutilla Juho Montola pääsi tekemään kolmen pisteen maalin.

Toinen Juho eli TPV:n Juho Mattila lähtee kotiotteluun odottavissa tunnelmissa.

- Meillä on hyvä mahdollisuus ottaa kotona pisteitä, mikä olisi muutenkin nyt tärkeää, koska ero MYPA:n on vain kolme pistettä, Mattila sanoo.

TPV:n edellinen ottelu FC Hakaa vastaan päättyi Valkeakoskella 3-1 -häviöön. Mattila uskoo torstain ottelun muodostuvan erilaisemmaksi peliksi Haka-otteluun verrattuna.

- Luulen, että torstaina peli on aika taktista ja vääntämistä. Myös erikoistilanteet voivat ratkaista ottelun. Näissä asioissa kun onnistumme, niin varmasti tulos on meidän kannaltamme hyvä. Taisteluilmettä on kuitenkin löydyttävä ihan jokaiselta, toteaa Mattila.

MuSa:n viisi viimeistä ottelua ovat tuoneet voitot AC Kajaanista (5-3), KTP:stä (2-1), AC Oulusta (1-2) ja MYPA:sta (4-0). Ainoan häviön porilaiset kokivat TPS:lle maalein 1-3. MuSa on sarjassa neljäntenä yhdeksällä voitolla, kolmella tasapelillä ja seitsemällä häviöllä. Maaliero on 33-39.

TPV:n viisi edellistä ottelua ovat tuoneet lopputuloksiksi häviöt FC Hakalle (3-1), KTP:lle (6-1), AC Kajaanille (3-0) ja FF Jarolle (0-2). Voiton TPV otti MYPA:sta maalein 3-1. TPV:llä on 19 kierroksen jälkeen kolme voittoa, viisi tasapeliä ja 11 häviötä maalieron ollessa 17-38. MuSa:lle on siis tehty yksi maali enemmän kuin TPV:lle.

Aggressiivisuutta, rohkeutta ja röyhkeyttä

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen on katsonut Haka-ottelun tallenteita samalla silmällä kuin ”livenä” otteluakin Tehtaan kentällä. Ylisen mukaan joukkue nosti tasoaan pelaamalla muodossa ja puolustaessaan joukkueena tiiviimmin kuin muutamassa edellisessä ottelussa.

Ylinen kaipaa kuitenkin vieläkin aggressiivisempaa puolustamista, rohkeutta ja röyhkeyttä.

- Nämä ovat selviä kehittämiskohteita. Tilanteissa, jotka johtivat kolmeen rangaistuspotkuun sekä yhteen pelitilannemaaliin oli nähtävissä selkeitä meidän tekemiä virheitä. Haka-ottelu osoitti kaikesta huolimatta, että olemme menneet eteenpäin, Ylinen toteaa.

Tammelan hyväkuntoisella nurmella pelattavasta MuSa-ottelusta Ylinen ennakoi yhtä tasaista kuin aiemmatkin kohtaamiset ovat olleet. Ottelut ovat olleet myös poikkeuksellisen vähämaalisia eli kahdessa ottelussa on tehty vain yksi maali. Ottelusta on tulossa näiden joukkueiden kohtaamisia noudattava kamppailuja ja katkoja täynnä oleva tapahtuma.

- MuSa pelaa suoraviivaista ja samalla tehokasta peliä. Joukkue ei juhli pelinhallinnan prosenteilla, vaan he pelaavat maalintekourheilua eli pyrkivät etenemään mahdollisimman nopeasti maalintekotilanteisiin. Meitä vastaan MuSa on kuitenkin pystynyt tekemään vain yhden maalin. Heidän jokainen vapaapotkunsa, joka annetaan sopivalta etäisyydeltä vastustajan maalista, on vaarallinen, sanoo Ylinen.

TPV:n terveystilanne on poikkeuksellisen hyvä. Loukkaantuneita ovat vain loppukauden sivussa olevat Eino-Veikko Ek ja Tuomas Lähdesmäki.

Sarjatilanne

TPV-MuSa torstaina 22.8. klo 18.30 Tammelan stadionilla.

Liput

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi Sitova varaus vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko TPV MuSa 2 21

Eetu Kolun kurotusta seuraava Juho Mattila toivoo jokaiselta TPV:n pelaajalta löytyvän torstaina taisteluilmettä.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.