KTP:n nopea peli myrkkyä TPV:lle

KTP TPV 1

 

TPV on pelannut tällä kaudella Ykkösessä paljon tasaisia ja hyviä otteluita. Maanantaina Kotkassa KTP:tä vastaan näin ei tapahtunut. Tulos 6-1 (1-0) ei jätä selittelyille tilaa.

- Pukukopissa minä ja pelaajat uskoimme, että peli kääntyy 1-0 -tilanteesta, kommentoi TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

Huolimatta siitä, että KTP:n kannattaja oli laittanut rahaa tulosvedossa 4-0 -tulokseen, harva tuskin uskoi ottelun päättyvän lukemiin 6-1. Loppujen lopuksi ottelu kuitenkin meni täysin kotkalaisten hallinnassa. Ottelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa juontaja kysyikin, että loppuiko TPV:ltä polttoaine.

Polttoaine ei hyväkuntoiselta joukkueelta toki loppunut, mutta kotkalaisten nopea peli oli maanantaina myrkkyä TPV:lle. KTP:n nopeisiin tilanteenvaihtoihin, joista suurin osa maaleista syntyi, ei TPV onnistunut koko ottelun aikana löytämään torjuntakeinoja. Ottelun lopullinen käänne tapahtui tunnin pelaamisen jälkeen tulostaululle ilmestyessä numerot 3-0 ajassa 63 minuuttia. Vain kolme minuuttia tästä isännät tekivät neljännen maalinsa. TPV:n ainokaisen teki Tomi Ylinen, kun ottelua oli pelattu 75 minuuttia.

Ottelun iso kuva oli kuin lavatansseista: KTP vei, TPV seurasi. Vailla mahdollisuuksia ei TPV toki ollut, mutta maalipaikkojen määrä ei noussut kotkalaisten tasolle, kuten ei myöskään ladukkaiden hyökkäysten määrä.

Päävalmentaja Anssi Ylinen myönsi KTP:n ensimmäisen jakson paremmuuden, mutta niin hyvä kotijoukkue ei kuitenkaan ollut, etteikö tauolla TPV:n pukuhuoneessa olisi uskottu kolmen pisteen tuomiseen Tampereelle.

- Kopissa oli vahva fiilis siitä, että ottelu käännetään meidän hyväksemme. Toisella jaksolla kotkalaiset pääsivät kuitenkin etenemään laitojen kautta ja pelaamaan suoraviivaista peliä, johon meiltä ei löytynyt vastalääkkeitä. Meidän puolustamisemme boksissa KTP:n maakeskityksissä oli enemmän kuin huonoa, Ylinen veti yhteen.

KTP:n nopeat hyökkäykset ja tilanteenvaihtojen nopeus eivät tulleet Yliselle yllätyksinä.

- Tiesimme, että KTP:llä on nopeita tilanteenvaihtoja ja he etenevät laidoilta. Myöskään pelijärjestelmä ei tullut meille yllätyksenä.

Ylinen ei lähtenyt selittämään tappiota, vaan näki tilanteessa vain yhden mahdollisuuden.

- Peiliin katsomisen paikka. Meidän on kyettävä parantamaan peliämme tällaisen esityksen jälkeen.

Lähes 200 ottelua KTP:ssä pelannut Giorgi Ositashvili teki tunteikkaan paluun entiselle kotikentälle. Tulos ei kuitenkaan ollut se, mitä mies tuli Arto Tolsa Stadionilta hakemaan.

- Tällaista jalkapallo on. Koskaan ei voi tietää, miten ottelussa käy, Ositashvili sanoi.                     

TPV:n kokoonpano

2 Saarinen Juho, 3 Kovaqi Ardian, 9 Goljahanpoor Arjan (20 Kolu Eetu 65'), 10 Näykki Paavo, 11 Ylinen Tomi, 12 Kuusinen Antti, 13 Ositashvili Giorgi, 14 Räisänen Eetu (21 Ahonen Mika 64'), 16 Oras Riku, 24 Huhtala Roope, 26 Severino Mauro (17 Oksanen Jesse 83’).

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

KTP TPV 2

KTP TPV 3

KTP TPV 4

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.