Viikon loma oli kuin vesi kesäkukille

Ennakko KTP TPV 1

 

Helmikuussa Suomen Cupissa TPV ja KTP pelasivat Tampereella 1-1 ja Ykkösen ensimmäisen kohtaamisen Tampereella kotijoukkue voitti 1-0. Maanantaina on se kuuluisa kolmas kerta.

- Kotkassa joukkue jatkaa voittoputkea ja minä haluan jatkaa siitä, mihin edellisessä ottelussa MYPA:a vastaan jäin. Tein maalin, joten siitä on hyvä lähteä liikkeelle, sanoo Arjan Goljahanpoor.

KTP lähti tähän Ykkösen kauteen nousijasuosikkeihin lukeutuen. 17 kierroksen jälkeen se on kuitenkin jo 30 pistettä piikkipaikan haltijaa Hakaa jäljessä. Kotkalaiset ovat saavuttaneet kuusi voittoa, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet yhdeksän kertaa. Maaliero on 24-28. Viidestä viimeisestä ottelustaan tilastoihin ovat jääneet 2-0- tappio TPS:lle, 2-1 -tappio MuSa:lle, 2-0 -voitto MYPA:sta, 0-2 -tappio AC Kajaanille ja 3-2 -tappio FF Jarolle.

TPV:n edellinen ottelu oli 2.8. MYPA:a vastaan ja tuo ottelu päättyi TPV:n voittoon 3-1. Sitten alkoi viikon kesäloma, jonka jäljiltä harjoituskentälle palattiin viime perjantaina. Päävalmentaja Anssi Ylinen näkee viikon loman merkitsevän samaa kuin antaisi vettä kukille.

- Huhtikuun puolivälistä alkaen on pelattu ja yhdeksän kuukautta harjoiteltu tiiviisti. Lähdin siitä, että tällainen miniloma toisi pelaajille energiaa ja olisi samanlainen piristys kuin vesi kukille. Taidot ja kunto eivät tässä ajassa katoa mihinkään, mutta päähän tulee taatusti virkeyttä, sanoo Ylinen.

Maanantain otteluun KTP:tä vastaan kuten kaikkiin muihinkin otteluihin TPV lähtee hakemaan voiton tuomia kolmea pistettä. Vähempään ei ole tyytyminen.

- Meillä on hyvät muistot talvelta ja kauden ensimmäisestä ottelusta. Olemme pelanneet tasaiset ottelut ja tuloksesta riippumatta uskon, että maanantainkin ottelu on tasainen. Meidän on saatava omaa peliämme paremmaksi ja tätä olemme viimeiset viikot ahkerasti koittaneet tehdä, toteaa Ylinen.

TPV:n kokoonpanosta ovat loukkaantumisten vuoksi pois kolmikko Eino-Veikko Ek-Tuomas Lähdesmäki-Tommi Smeets.

Voitto ei tule vanhoja muistellen

Arjan Goljahanpoor huomauttaa maanantaina jatkettavan siitä, mihin Tammelan stadionilla lopetettiin 16.6.

- Kaiken lisäksi edellisen ottelun MYPA:a vastaan voitimme, joten lähdemme tietysti hakemaan voittoa myös KTP:stä. Vaikeaa tulee olemaan mutta KTP on mahdollista voittaa siinä kuin Ykkösen muutkin joukkueet, toteaa Goljahanpoor.

Goljahanpoor odottaa TPV:ltä minimissään vähintään samanlaista pelaamista, kuin oli Tammelassa MYPA:a vastaan.

- Edellisessä ottelussa oli liikaa pallonmenetyksiä, mutta hyökkäys toimi ihan hyvin ja tästä me lähdemme jatkamaan. Hyökkäämme yhtä hyvin kuin viimeksi ja puolustamme vieläkin paremmin.

Goljanhanpoor on Ylisen kanssa samaa mieltä siitä, että tasainen ottelu on luvassa. Tosin erilainen ottelu kuin lähes kaksi kuukautta sitten Tampereella. Goljahanpoor muistuttaa TPV:n olevan vierasjoukkue ja saapuvan Kotkaan pelaamaan tekonurmelle, joten edellisen ottelun muistelutuokioilla ei vieraspisteitä mukaan oteta.

Tästä pääset Ykkösen sarjatilanteeseen

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko KTP TPV 2.JPG

Arjan Goljahanpoor sanoo TPV:n lähtevän KTP-otteluun lisäämään yhden lenkin voittoketjuun. Goljahanpoor teki maalin edellisessä ottelussa ja samaan hän pyrkii maanantainakin Kotkassa.

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.