Viikon loma oli kuin vesi kesäkukille

Ennakko KTP TPV 1

 

Helmikuussa Suomen Cupissa TPV ja KTP pelasivat Tampereella 1-1 ja Ykkösen ensimmäisen kohtaamisen Tampereella kotijoukkue voitti 1-0. Maanantaina on se kuuluisa kolmas kerta.

- Kotkassa joukkue jatkaa voittoputkea ja minä haluan jatkaa siitä, mihin edellisessä ottelussa MYPA:a vastaan jäin. Tein maalin, joten siitä on hyvä lähteä liikkeelle, sanoo Arjan Goljahanpoor.

KTP lähti tähän Ykkösen kauteen nousijasuosikkeihin lukeutuen. 17 kierroksen jälkeen se on kuitenkin jo 30 pistettä piikkipaikan haltijaa Hakaa jäljessä. Kotkalaiset ovat saavuttaneet kuusi voittoa, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet yhdeksän kertaa. Maaliero on 24-28. Viidestä viimeisestä ottelustaan tilastoihin ovat jääneet 2-0- tappio TPS:lle, 2-1 -tappio MuSa:lle, 2-0 -voitto MYPA:sta, 0-2 -tappio AC Kajaanille ja 3-2 -tappio FF Jarolle.

TPV:n edellinen ottelu oli 2.8. MYPA:a vastaan ja tuo ottelu päättyi TPV:n voittoon 3-1. Sitten alkoi viikon kesäloma, jonka jäljiltä harjoituskentälle palattiin viime perjantaina. Päävalmentaja Anssi Ylinen näkee viikon loman merkitsevän samaa kuin antaisi vettä kukille.

- Huhtikuun puolivälistä alkaen on pelattu ja yhdeksän kuukautta harjoiteltu tiiviisti. Lähdin siitä, että tällainen miniloma toisi pelaajille energiaa ja olisi samanlainen piristys kuin vesi kukille. Taidot ja kunto eivät tässä ajassa katoa mihinkään, mutta päähän tulee taatusti virkeyttä, sanoo Ylinen.

Maanantain otteluun KTP:tä vastaan kuten kaikkiin muihinkin otteluihin TPV lähtee hakemaan voiton tuomia kolmea pistettä. Vähempään ei ole tyytyminen.

- Meillä on hyvät muistot talvelta ja kauden ensimmäisestä ottelusta. Olemme pelanneet tasaiset ottelut ja tuloksesta riippumatta uskon, että maanantainkin ottelu on tasainen. Meidän on saatava omaa peliämme paremmaksi ja tätä olemme viimeiset viikot ahkerasti koittaneet tehdä, toteaa Ylinen.

TPV:n kokoonpanosta ovat loukkaantumisten vuoksi pois kolmikko Eino-Veikko Ek-Tuomas Lähdesmäki-Tommi Smeets.

Voitto ei tule vanhoja muistellen

Arjan Goljahanpoor huomauttaa maanantaina jatkettavan siitä, mihin Tammelan stadionilla lopetettiin 16.6.

- Kaiken lisäksi edellisen ottelun MYPA:a vastaan voitimme, joten lähdemme tietysti hakemaan voittoa myös KTP:stä. Vaikeaa tulee olemaan mutta KTP on mahdollista voittaa siinä kuin Ykkösen muutkin joukkueet, toteaa Goljahanpoor.

Goljahanpoor odottaa TPV:ltä minimissään vähintään samanlaista pelaamista, kuin oli Tammelassa MYPA:a vastaan.

- Edellisessä ottelussa oli liikaa pallonmenetyksiä, mutta hyökkäys toimi ihan hyvin ja tästä me lähdemme jatkamaan. Hyökkäämme yhtä hyvin kuin viimeksi ja puolustamme vieläkin paremmin.

Goljanhanpoor on Ylisen kanssa samaa mieltä siitä, että tasainen ottelu on luvassa. Tosin erilainen ottelu kuin lähes kaksi kuukautta sitten Tampereella. Goljahanpoor muistuttaa TPV:n olevan vierasjoukkue ja saapuvan Kotkaan pelaamaan tekonurmelle, joten edellisen ottelun muistelutuokioilla ei vieraspisteitä mukaan oteta.

Tästä pääset Ykkösen sarjatilanteeseen

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko KTP TPV 2.JPG

Arjan Goljahanpoor sanoo TPV:n lähtevän KTP-otteluun lisäämään yhden lenkin voittoketjuun. Goljahanpoor teki maalin edellisessä ottelussa ja samaan hän pyrkii maanantainakin Kotkassa.

 

14.11.2019

Seuran syyskokous 28.11.

in Seuratiedotteet
52849503 2244053835857581 2598982932416692224 o
30.10.2019

SPT-jalkapallon 2. SM-turnaus lauantaina 9.11.

in Seuratiedotteet
Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.