Tammelan perjantai-illassa panosta riittävästi

Ennakko TPV MYPA 1.8. 2

Perjantaina Tammelan stadionilla TPV jatkaa niin sanottujen isojen otteluiden sarjaa. Tammelaan tulee Ykkösen viimeisenä eli putoajan paikalla oleva MYPA, jolla on piste TPV:tä vähemmän.

- Kyseessä on tärkeä ottelu, sillä olemme peräkkäisillä sijoilla. Perjantain jälkeen on tosin vielä kymmenen ottelua jäljellä, joten lopullista ratkaisua ei Tammelassa synny, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

Panosta ja jännitystä ei silti tule puuttumaan Tammelan stadionin perjantai-illasta. Joukkueet kohtasivat viime vuoden lokakuussa Ykkösen nousukarsinnoissa kahdesti (TPV nousi yhteismaalein 3-2) ja Ykkösessä takana on yksi ottelu, joka tuotti 1-1 -tuloksen.

Molemmilla joukkueilla maalien tekeminen on osoittautunut hyvin vaikeaksi, sillä 16 ottelussa kumpikin on tehnyt vain 12 maalia. 16 ottelustaan MYPA on voittanut kaksi, pelannut neljä kertaa tasan ja hävinnyt kymmenen ottelua. TPV:n ottelusarja osoittaa lähes identtisiä numeroita 2-5-9.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen myöntää tehtyjen maalien vähäisyyden, mutta enemmän hän haluaa kiinnittää huomiota päästettyjen maalien määrään. TPV:n kohdalla luku on 28, tosin EIF ja MYPA ovat päästäneet enemmän ja MuSa on samassa päästettyjen maalien määrässä.

- Meille on tehty ihan liikaa maaleja. Jos vastustaja tekee kolme maalia, niin toisen joukkueen on suhteellisen mahdotonta voittaa ottelua. Mieluummin päästetään omiin mahdollisimman vähän maaleja, Ylinen sanoo.

TPV:n ja MYPA:n kolme aiempaa kohtaamista ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. Ylinen ei pidä mahdottomana ajatuksena, että Tammelassakin nähdään vain pari maalia.

- Ottelussa on panosta, joten myös henkisellä puolella on merkitystä. Monille tiukkaan paikkaan joutuminen on myös voimavara, kuten nousukarsintaottelut juuri MYPA:a vastaan osoittivat, Ylinen toteaa.

MYPA:kin keskittyy omaan peliin

Viidestä viimeisestä ottelusta MYPA:lla on 2-2 -tulos AC Kajaanin kanssa ja tappiot EIF:lle 3-0, MuSa:lle 4-0, Kymenlaakson Derbyssä KTP:lle 2-0 ja AC Oululle 2-0. MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen huomauttaa jokaisen ottelun olevan iso ottelu hänen omalle joukkueelleen mutta myös TPV:lle.

- Ei tarvitse kuin katsoa sarjataulukkoon huomatakseen, että kummallekin joukkueelle pisteet jokaisesta ottelusta ovat tärkeitä. Perjantainen ottelu, mutta kaikki seuraavatkin ovat merkittäviä, Karjalainen sanoo.

Edellisen ottelun (MYPA-AC Oulu 0-2) jälkeen Myllykoskella on paneuduttu virheiden poistamisiin ja omien vahvuuksien kehittämiseen. Karjalainen ei juurikaan panosta TPV:n analysointiin ja syy on selvä.

- Meillä on tarpeeksi tekemistä omankin pelin osalta, joten liikaa ei auta kiinnittää huomiota vastustajaan.

TPV:n kokoonpanosta ovat pois Mika Ahonen ja Eetu Kolu. Loppukauden otteluista ja harjoituksista ovat sivussa Eino-Veikko Ek ja Tuomas Lähdesmäki.

Ykkösen sarjataulukko

Liput

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi Sitova varaus vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Kausikortit

Aikuiset 110 euroa, alennusryhmät 70 euroa.

VIP-kausikortti 650 €/2 kpl 1 200 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Sisäänpääsyporteilla on turvatarkastus.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.