TPV lähtee hakemaan voittoa rohkeasti

Ennakko 1 EIF TPV 12

 

Ykkösen jälkimmäinen puolisko käynnistyy TPV:n kannalta ”kuuden pisteen” ottelulla. Raaseporissa joukkuetta odottaa EIF, joka on sarjassa yhtä pykälää ja kahta pistettä tamperelaisia edellä.

- Ehdottomasti lähdemme hakemaan voittoa rohkeasti. Mitään muuta vaihtoehtoa ei edes ole. Meidän on oltava aloitteellisia ja otettava peli omaan kontrolliin, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Joukkueet kohtasivat toukokuun 22. päivä Tammelan stadionilla ja TPV:n 1-0 -voitto oli joukkueen ensimmäinen. Raaseporilaisten kausi ei ole ollut toivotunlainen ja yhtenä nousijasuosikkina pidetty joukkue vaihtoikin valmentajaa jo 30.6. Gabriel Garcia Xatart toimi päävalmentajana 1,5 kautta, mutta seuran tuolloisen tiedotteen mukaan ”Xatart ei ole oikea mies kääntämään joukkueen kurssia”.

EIF:llä on sarjassa seitsemäntenä neljällä voitolla, yhdellä tasapelillä ja kahdeksalla hävityllä ottelulla. Joukkueen maalisuhde 19-27 tarkoittaa sitä, että EIF:lle on tehty toiseksi eniten maaleja. Joukkue voitti 6.7. MYPA:n 3-0, mutta tätä ottelua edeltävät neljä ottelua EIF hävisi. Edellinen voitto on MuSa:aa vastaa 9.6. TPV pelasi AC Oulua vastaan 3-3 edelliskierroksella, mutta tätä edeltävät kolme ottelua joukkue hävisi. EIF-voitosta 22.5. alkoi viiden ottelu putki ilman tappiota.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen muistuttaa EIF:n voittaneen reilusti MYPA:n edelliskierroksella.

- He ovat nousuvireessä. Ehdottomasti lähdemme hakemaan voittoa rohkeasti. Mitään muuta vaihtoehtoa ei edes ole. Meidän on oltava aloitteellisia ja otettava peli omaan kontrolliin, Ylinen sanoo.

TPV:stä puuttuu Ardian Kovaqi topparin paikalta. Hän on Arjan Goljahanpoorin kanssa ainoana pelannut kaikki ottelut ja ilman edellisessä ottelussa tapahtunutta viimeisen minuutin loukkaantumista Kovaqilla olisi ainoa täydet minuutit kentällä ollut. Muuten joukkueen terveystilanne on paranemaan päin, joskin muutamalla pelaajalla on pelituntuman puutetta.

Iiro Karimäki: kolme pistettä tuodaan mukana

TPV:n puolustaja Iiro Karimäki ei hänkään näe mitään muuta vaihtoehtoa, kuin kolmen pisteen pakkaamisen TPV:n linja-autoon ottelun jälkeen.

- Ehdottomasti lähdemme hakemaan voittoa EIF:stä. Edellisessä pelissä AC Oulua vastaan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla oli paljon hyvää ja pystyimme käyttämään maalipaikat tehokkaasti, Karimäki toteaa.

Karimäki pohtii, kuinka paljon EIF:n pelaaminen on muuttunut edellisestä kohtaamisesta.

- Jos saamme oma pelimme toimimaan ja jätkät antavat kaikkensa kentällä, niin Punakoneella on erinomaiset mahdollisuudet kolmeen pisteeseen, Karimäki toteaa.

EIF-TPV alkaa klo 17 ja ottelu katsottavissa Elisa Viihde Sportilta.

Tästä pääset Ykkösen sarjataulukkoon

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 EIF TPV 12

- Jos saamme oma pelimme toimimaan ja jätkät antavat kaikkensa kentällä, niin Punakoneella on erinomaiset mahdollisuudet kolmeen pisteeseen, sanoo TPV:n puolustaja Iiro Karimäki.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.