Eetu tuntee MuSa:n kaverit

Ennakko MuSa Eetu R

 

Eetu Räisänen (kuvassa pallon kanssa ) siirtyi talvella 2018 TPV:hen porilaisesta MuSa:sta. Tiistaina Räisänen kohtaa entisen seuransa ja entisiä pelikavereitaan ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa.

- Vaikka vastustajat ovat tuttuja ja pitkäaikaisia kavereita, niin sukille mennään tarvittaessa. Joka otteluun lähden samalla ilmeellä, oli vastassa vanha kaveri tai ei, Räisänen sanoo.

Eetu Räisänen (23) siirtyi FC Jazzista MuSa:an kaudeksi 2017 ja pelasi 16 ottelua Kakkosessa tehden kaksi maalia ja yhden Suomen cupin ottelussa. FC Jazzin kasvatilla on Kakkosesta kokemusta myös PPT:n riveissä sekä Ykkösestä FC Jazzin paidassa kaudelta 2015. Tuolloin hän pelasi yhdeksän ottelua.

Räisänen tuntee MuSa:n pelaajat, heidän vahvuutensa ja heikkoutensa.

- Heidän pelitapansa on selkeästi tiedossa totta kai, enkä usko tiistainakaan kokevani mitään yllätyksiä. He toteuttavat omaa pelityyliään ja toteuttavat sen hyvin; pelaaminen on simppeliä, eivätkä he lähde höntyilemään, Räisänen huomauttaa.

Porilaisuus elää vahvasti Räisäsessä.

- Poriin eli kotikaupunkiin on totta kai aina hieno lähteä ja onhan se mukava pelata vanhaa joukkuetta vastaan. Vaikka vastustajat ovat tuttuja ja kavereita, niin sukille mennään tarvittaessa. Joka otteluun lähden samalla ilmeellä, eikä kavereita kunnioiteta muita vastustajia enempää, Räisänen sanoo.

MuSa ei ole mikään kummitus

Keväällä TPV kohtasi MuSa:n harjoitusotteluissa kahdesti ja Ykkösessäkin jo kertaalleen. Poikkeuksellisesti Ratinan stadionilla pelattu ottelu päättyi 0-0. TPV:n maalivahtivalmentaja Kalle Heltonen ei katsele menneitä otteluita, vaan muistuttaa tiistaina Porissa ottelun alkavan lukemista 0-0.

- MuSa ei ole meille mikään kummitus. Se on yksi vastustaja muiden joukossa ja parhaalla pelillämme pystymme heidät voittamaan, Heltonen huomauttaa.

MuSa on voittanut kaksi edellistä otteluaan. TPS hävisi maalein 2-1 ja AC Kajaani 3-1. Kymmenestä ottelustaan porilaiset ovat voittaneet neljä, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet neljästi Joukkueen maaliero on 13-18 ja sijoitus sarjassa on kuudes, kun TPV on kahdeksantena.

Heltonen tietää mitä odottaa ja mitä on odotettavissa.

- Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvata MuSa:n pelaamista, niin tuo sana olisi ärsyttävä. Joukkueen pelitapa on suhteellisen yksinkertainen ja vaikka tiedämme heistä oikeastaan kaiken olennaisen, niin MuSa on aina ollut meille vaikea vastustaja. MuSa toteuttaa omaa pelitapaansa äärimmäisen hyvin.

Heltonen korostaa asennepuolen merkitystä ja puhuu TPV-merkkisistä työhaalareista.

- Tiistaina ei ole edessä helppo ottelu, joten jokaisella pelaajalla on oltava työhaalarit päällä. Luvassa on kovia kaksinkamppailuja eikä yksikään meidän pelaajistamme saa turhautua yhtään. MuSa puolustaa hyvin ja usein jopa aika syvältä, sanoo Heltonen.

TPV:n loukkaantuneiden lista on edelleen pitkä. Tiistain ottelusta ovat varmuudella pois Antti Kuusinen, Jesse Oksanen, Mauno Siren ja Juho Saarinen. Kapteeni Tommi Smeets on pelikiellossa korttitilin täytyttyä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko MuSa TPV 1 Eetu

- Vaikka vastustajat ovat tuttuja ja kavereita, niin sukille mennään tarvittaessa. Joka otteluun lähden samalla ilmeellä, eikä kavereita kunnioiteta muita vastustajia enempää, sanoo Eetu Räisänen.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.