”Ei huono aloitus, mutta ei hyväkään”

Ennakko 1 TPV KTP 15

 

Ykkösen ensimmäinen kolmannes pelataan loppuun sunnuntaina, kun otteluparien joukossa TPV ja KTP pelaavat oman ottelunsa. Sarjassa neljäntenä oleva KTP on voittanut kolme ottelua, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt kolme kertaa. TPV:n tilastot näyttävät yhtä voittoa, neljää tasapeliä ja kolmea häviötä.

- Useampi piste olisi ollut saatavissa, mutta olemme pystyneet kehittämään koko ajan peliämme. Sunnuntaina lähdemme hakemaan voittoa ja kolmea pistettä, sanoo TPV:n maalivahti Tuomas Karjanlahti.

Päävalmentaja Anssi Ylisen sairaslomaa sijaistavalla Jukka Listenmaalla on MYPA-otteluun verrattuna ollut paremmat lähtökohdat valmistautua  sunnuntaiseen KTP:n kohtaamiseen. Haastatteluhetkellä Listenmaa oli nähnyt KTP:n edellisestä ottelusta 45 minuuttia, kun MYPA:sta miehellä ei ollut minkäänlaista visuaalista tietoa.

- Kotkasta on tulossa joukkue, joka yrittää rakentaa peliään alhaalta asti. KTP on meihin nähden rutinoitunut joukkue, mutta tällaisen taakse on aina helppo mennä. On pelaaja kokenut tai kokematonta, niin samat 90 minuuttia on pelattava ja sen jälkeen katsotaan tulostaululle, sanoo Listenmaa.

Listenmaa haluaa sunnuntaina Tammelan stadionilla nähdä sellaisen TPV:n, joka puolustaa tiiviisti ja uskaltaa olla rohkea pallon kanssa.

- Muutoksia en ole lähtenyt tekemään, vaan haluan nähdä samanlaista pelaamista, jota joukkue on halunnut pelata aikaisemmissakin otteluissa. Entistä voimallisemmin meidän on kyettävä rohkeaan pallolliseen pelaamiseen, toteaa Listenmaa.

KTP pelasi Veikkausliigassa kaudet 2003-2008 ja kauden 2015 sekä Ykkösessä 2009-2014 ja kauden 2016. 2017 sujui Kakkosessa ja nyt on menossa toinen kausi taas Ykkösessä.

Tuomas Karjanlahti: "jätkät tekevät parhaansa"

Maalivahti Tuomas Karjanlahti on pelannut kuusi ottelua ja kahdessa istunut penkillä. Yhtä ottelua vaille valmista ensimmäistä kolmannesta Karjanlahti luonnehtii lauseella ”ei huono aloitus, mutta ei hyväkään”.

- Useampi piste olisi ollut saatavissa, mutta olemme pystyneet kehittämään koko ajan peliämme. Sunnuntaina lähdemme hakemaan voittoa ja kolmea pistettä. Tietysti katsomme vastustajan ominaispiirteet ja muokkaamme omaa tekemistämme havaintojen perusteella, mutta tärkeämpää on meidän omaa pelaamisemme ja harjoiteltujen asioiden tinkimätön toteuttaminen, Karjanlahti toteaa.

Maalivahti on kentällä se pelaajaa, joka pystyy laajimmin näkemään kentän tapahtumat. Karjanlahden mielestä koko joukkueen hyökkäämistä ja puolustamista pitää pyrkiä kärsivällisesti parantamaan. Selkeä järjestelmä ja pelaajien tietoisuus siitä, mitä maalivahdit vaativat edesauttavat tilanteissa, joissa pelaajia joudutaan puolustuslinjassa vaihtamaan.

TPV on tehnyt viisi maalia ja joukkueelle on tehty yhdeksän maalia, KTP:n numerot ovat 14-16. Jo viime kaudella TPV tuli tunnetuksi hyvin puolustavana joukkueena ja sama on jatkunut Ykkösessäkin. Karjanlahti tietää ”jätkien tekevän parhaansa”.

- Vaikka olen maalivahti, niin minun on vaikea antaa neuvoja siinä, kuinka palloja vastustajan maaliin laitetaan. Meidän hyvä puolustuspelaamisemme ei ole ollut yllätys, vaan enemmänkin harmittaa, kun olemme päästäneet näinkin monta maalia. Estettäviä maaleja olisi ollut, sanoo Karjanlahti.

Ennen Ykkösen alkamista jokainen TPV:n pelaaja tiesi, että sarjatasoa ylempänä aika ja tila käyvät vähiin Kakkoseen verrattuna. Maalivahtina Karjanlahti on nähnyt, kuinka kohtalokkaan merkittäviksi pienetkin virheet saattavat osoittautua.

- Me emme voi antaa yhtäkään helppoa paikkaa kenellekään. MYPA-ottelussa annoimme yhden paikan ja sen vastustaja käytti hyväkseen. Sunnuntaina vastaan tulee Ykkösen kaikkien aikojen maalintekijä Kalle Multanen, joten turhaa tilaa ei pidä antaa yhdessäkään tilanteessa, huomauttaa Karjanlahti.

Loukkaantumisten vuoksi TPV:n kokoonpanosta ovat pois Antti Kuusinen, Jesse Oksanen, Giorgi Ositashvili, Mauno Siren ja Tomi Ylinen.

Liput

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi Sitova varaus vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Kausikortit

Aikuiset 110 euroa, alennusryhmät 70 euroa.

VIP-kausikortti 650 €/2 kpl 1 200 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä. Sisäänpääsyporteilla on turvatarkastus.

TPV-KTP su 16.6. klo 18.30 Tammelan stadionilla.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 TPV KTP 15

Maalivahti Tuomas Karjanlahti ei ole yllättynyt joukkueen hyvästä puolustuspelaamisesta. Tehokkaan eleetön koko joukkueen puolustaminen oli tavaramerkki jo viime kaudella Kakkosessa.

Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
Ennakko TPV KTP 19.10. 1
19.10.2019

Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

in Edustus uutiset
MYPA TPV 1
04.10.2019

Häviö jätti tyhjän olon

in Edustus uutiset
Ennakko MYPA TPV 1 3
03.10.2019

Anssi Ylinen: pelkäämällä ei tulosta synny

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.