TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

Ennakko 1 TPV EIF

 

TPV ja EIF käynnistävät Ykkösen viidennen kierroksen keskiviikkona. Tammelan stadionille raaseporilaiset tulevat sarjataulukon kuudennelta tilalta neljällä pisteellä. TPV:llä on takanaan kolme tappiota Ykkösen ainoita nousijasuosikkeja vastaan ja 0-0 -peli MuSa:n kanssa.

- Kova kamppailu on keskiviikkona odottamassa, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV lähtee päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan otteluun luottavaisesti.

- Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja pelaajilla on hyvät fiilikset. Kova kamppailu on keskiviikkona odottamassa. EIF murskasi edellisessä pelissä MYPA:n 7-2 ja lopputulos kertoo, että joukkue on hirmukunnossa, Ylinen huomauttaa.

Joukkueessa on hyvä terveystilanne, ainoastaan Roope Kostiainen ei vielä pysty pelaamaan.

EIF uusiutui melkoisesti

EIF:n alkukausi on tuonut kaksi häviötä, voiton ja tasapelin. Maalisuhde 10-8 kertoo samaan aikaan tehokkaasta hyökkäyspelistä, mutta ongelmallisesta puolustamisesta. Päävalmentaja Gabri Garcia Xatartin mukaan joukkue otti kahdessa edellisessä pelissä isoja askelia parempaan suuntaan.

- Meillä on lähes uusi joukkue edelliskauteen verrattuna ja monellakaan pelaajalla ei ole kokemusta Ykkösestä. KTP-ottelussa teimme muutaman ison virheen ja ne maksoivat meille voiton. MYPA:n voitimme, mutta alussa olimme kuitenkin 0-1-tappiolla, Xatart sanoo.

Voitto-ottelussa MYPA:a vastaan Xatart näki jo parempaa pallollista pelaamista ja joukkue olikin pitkiä jaksoja ”kuskin paikalla”. Sen sijaan palloton pelaaminen jätti edelleen kehittämisen varaa. Meidän on parannettava peliämme joka osa-alueella ollaksemme parempi joukkue.

EIF ei Xatartin mukaan tule keskiviikkona Tammelan stadionille ylimielisenä.

- Yleensä nousijajoukkueella on ensimmäisissä otteluissa vaikea saada pisteitä. TPV:lle tärkeä asia on mielestäni avainpelaajien jatkaminen viime kaudesta. Helppoja voittoja Ykkösessä ei olekaan, joten meidän on näytettävä paras osaamisemme, jotta meillä olisi mahdollisuus voittaa, toteaa Xatart.

Ekenäs Idrottsförening eli EIF perustettiin vuonna 1905 ja jalkapallo on ollut mukana EIF:n lajivalikoimassa vuodesta 1907. Kaudeksi 2015 EIF nousi jalkapallon Ykköseen Jari Rantasen valmentamana. Ensimmäisellä Ykkösen kaudellaan EIF sijoittui sarjassa kahdeksanneksi. Kaudella 2016 sijoitus oli jälleen kahdeksas, joten EIF säilytti toistamiseen viimeisenä joukkueena sarjapaikkansa. Kaudella 2017 EIF ylsi pykälää korkeammalle, seitsemänneksi. Viime vuonna joukkueen sijoitus oli kolmas.

Tammisaaren kaupunki lakkautettiin vuoden 2009 alussa ja sen tilalle perustettiin Tammisaaren, Karjaan kaupungin ja Pohjan kunnan muodostama Raaseporin kaupunki. Raaseporissa asuu lähes 28 000 ihmistä.

Liput

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi). Sitova varaus on tehtävä vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Kausikortit

Aikuiset 110 euroa, alennusryhmät 70 euroa.

VIP-kausikortti 650 €/2 kpl 1 200 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Sisäänpääsyporteilla on turvatarkastus.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 TPV EIF

Maalivahti Tuomas Karjanlahti ja maalivahtivalmentaja Kalle Heltonen valmistautuivat Kaupin Urheilupuistossa keskiviikon kotiotteluun.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.