TPV lahjoitti lippuja Tampereen Lastenklinikan Tuelle

Lippulahjoitus

 

TPV on lahjoittanut 100 aikuisten ja 100 lasten lippua Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle tämän kauden Ykkösen otteluihin.

Tampereen Lastenklinikan Tuki on TPV:n tämän vuoden hyväntekeväisyyskohde ja varainkeruun päätapahtuma on 19.6. pelattava Pirkanmaan Derby FC Hakaa vastaan.

Ennen TPV:n ja FC Hakan Ykkösen ottelua on luvassa Jama Jaman kokoamien joukkueiden näytösottelu. Joukkueissa pelaa takavuosien tuttuja ja tunnettuja urheilijoita sekä viihdetaiteilijoita. Pelaajille tehdään paidat, ottelun jälkeen he kirjoittavat niihin nimmarit ja paidat huutokaupataan. Pelaajat jäävät Tammelan stadionille jakamaan nimikirjoituksia ja olemaan muun muassa pallotutkalla.

Jokainen Ykkösen joukkue on lupautunut järjestämään oman hyväntekeväisyystapahtuman. TPV kiinnostaa muita joukkueita, sillä se on vierasjoukkueena kahdessa  ottelussa. Ykkösen hyväntekeväisyysottelut on nimitetty some-aikakaudelle sopien #ykkönentekeehyvää.

TPV:n puolesta liput lahjoitti kuvassa oikealla oleva tapahtumakoordinaattori Kirsi Koskinen ja lahjoituksen otti vastaan Tampereen Lastenklnikan Tuen toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

Tehdään pienestä suurta yhdessä

Taysin lastenklinikan tilat ovat jo vanhat ja ahtaat ja vanhempien yöpyminen lapsensa vierellä on usein mahdotonta. Ikävä on kova niin sairaalassa kuin kotonakin. Taysin uudistusohjelman osana rakennetaan uusi lasten ja nuorten sairaala, johon kaikki lasten ja nuorten parissa tehtävä hoitotyö keskitetään. Näin hoidon laatu paranee ja uusia hoitokäytäntöjä voidaan toteuttaa. "Sairaalaa emme rakenna, mutta varustelussa voimme yhdessä auttaa", kirjoitetaan yhdistykse kotisivuilla.

Jokainen voi lahjoittaa haluamansa summa yhdistykselle. Lahjoituskohteita ovat lasten ja perheiden viihtyisyyden lisääminen, hoitolaitteiden ja uuden teknologiaan hankkiminen sekä lääketieteellisen tutkimuksen kehittäminen.

Lue lisää: https://lahjoitalapsille.fi

 

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.