Nousijat kohtaavat Ratinan stadionilla

Ennakko TPV MuSa 3

Eetu Räisänen pelasi MuSassa ennen siirtymistään Tampereelle ja TPV:hen. 

Kauden ensimmäisessä kotiottelussaan TPV kohtaa lauantaina toisen Ykkösen tulokkaan porilaisen MuSan. Porilaiset lähtevät Ykkösen toisen kierroksen otteluun 1-2 -voitolla AC Kajaanista, TPV puolestaan hävisi Pirkanmaan Derbyssä 1-0 FC Hakalle.

- MuSa on pystynyt satsaamaan taloudellisesti ja vahvistunut viimekaudesta, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV ja MuSa ovat vuosien saatossa kohdanneet toisensa usein niin Kakkosen otteluissa kuin kevään harjoitusotteluissakin. Porissa Musa osoittautui paremmaksi maalein 4-2 (1-0). TPV:n maalintekijöinä olivat Hakim Belbachir ja Paavo Näykki. Tampereella pelatun ottelun porilaiset voittivat 2-0.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylisen joukkue on valmistautunut harjoituksissa huolellisesti MuSan kohtaamiseen.

- Haka-peli on käyty lävitse ja olemme harjoitelleen kehittämiskohteita. Olemme myös tutustuneet viikon verran luonnonnurmeen Kaupin harjoituksissa, sanoo Ylinen.

Kova ottelu edessä, vastaa Ylinen kysymykseen lauantain kohtaamisesta.

- MuSa on pystynyt satsaamaan taloudellisesti ja vahvistunut viimekaudesta. Joukkue puolustaa alhaalta ja pelaa suoraviivaisesti eteenpäin. MuSan vahvuus on positiivinen tilanteenvaihto, Ylinen toteaa.

”Me emme suosikkeina lähde mihinkään otteluun”

MuSan päävalmentaja Ville Ulanen johdatti joukkueensa ensimmäisellä kierroksella vierasvoittoon AC Kajaanista. Voitto oli mannaa koko joukkueelle, joka ennen kauden alku oli suosikki putoajaksi.

- Veikkausten mukaan me emme juurikaan suosikkeina lähde mihinkään otteluun. Kajaanissa meillä oli aivan mahtava startti. Voiton avaimia olivat hirveä määrä kaksinkamppailua ja usko omaan peliin, Ulanen sanoo.

Ulasen mukaan ensimmäinen peli oli täynnä keskittynyttä toimintaa ja pelaajien sitoutumista suunnitelman noudattamiseen. Mies haluaa nähdä samaa sitoutumista vielä 26 kertaa. Kahden tutun kohdatessa ei yllätyksiä ole odotettavissa. Harjoitusotteluiden lopputuloksiin ei MuSan päävalmentaja laita kovin suurta painoa.

- Valmistavissa peleissä joukkueet usein pyrkivät peluuttamaan kaikkia tasaisesti ja tekemään useita vaihtoja sekä hakemaan niitä sommitelmia, joita kauteen joko otetaan mukaan tai hylätään. Uskon että joukkue, joka toteuttaa omaa suunnitelmaansaparemmin on lauantaina vahvoilla, Ulanen toteaa.

Kakkosessa MuSa teki 43 maalia eli saman verran kuin TPV. TPV:lle tuttu pelaaja eli Rudi Dieter, Matias Koskinen ja Sami Rantala tekivät kukin kymmenen maalia.

Musan Salama perustettiin vuonna 1960, aluksi jalkapallo- ja jääkiekkoseuraksi. Jääkiekossa seura voitti Maakuntasarjan länsilohkon mestaruuden vuonna 1968. 1970-luvun alkuvuosina jääkiekko jäi ohjelmasta pois. 1970-luvulla sekä vuosituhannen vaihteessa Salama vieraili muutaman kauden ajan Ykkösessä. Viime kauden päätteeksi MuSa nousi Ykköseen voitettuaan kaksiosaisessa nousukarsinnassa GBK:n. Molemmat kotiottelut päättyivät 1–0, mutta MuSa voitti toisen osaottelun jälkeen pelatun rangaistuspotkukilpailun.

TPV-MuSa lauantaina 4.5. klo 17 Ratinan stadionilla.

Lippujen hinnat

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi Sitova varaus vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Kausikorttien hinnat

Aikuiset 110 euroa, alennusryhmät 70 euroa.

VIP-kausikortti 650 €/2 kpl 1 200 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Sisäänpääsyporteilla on turvatarkastus.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.