Lauantaina unelma muuttuu todeksi!

Haka TPV ennakko 1

 

Ykkösen kausi ei voisi alkaa TPV:n ja FC Hakan osalta mielenkiintoisemmin kuin Pirkanmaan Derbyllä. TPV:tä isännöivä FC Haka on maratontaulukossa kolmantena yhdeksällä Suomen mestaruudella ja 12 Suomen Cupin voitollaan.

Derby on merkittävä TPV:lle paitsi sarjapisteiden niin myös sen vuoksi, että hartaasti ja pitkään odotettu palaaminen Ykköseen on vihdoin totta. Pitkään odotettu sarja alkaa, TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen voi todeta.

Lauantaina Tehtaan kentällä Valkeakoskella alkaa kamppailu Pirkanmaan herruudesta.

- Paras mahdollinen alku tälle kaudelle. Hakalla on yhdeksän Suomen mestaruutta ja vaikka se on meitä kokeneempi joukkue, niin ehdottomasta lähdemme taistelemaan Pirkanmaan ykkösseuran tittelistä, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV on Ylisen ja varmaan monen muunkin papereissa selkeä altavastaaja. Ylinen muistuttaa Hakan tähtäävän nousuun Veikkausliigaan ja on siksi tehnyt suuria satsauksia tulevaa kautta varten.

- Me lähdemme opettelemaan Ykkösessä pelaamista. Kaikkemme annamme ja sen tiedän, että pelissä voi aina yllättää, Ylinen huomauttaa.

Juho Saarinen palaa Tehtaan kentälle

TPV:n puolustajalla Juho Saarisella on pelattuna 60 Ykkösen ottelua FC Hakassa, PS Kemissä ja FC Hämeenlinnassa. Viime vuoden tammikuussa Saarinen siirtyi TPV:hen mistäs muualtakaan kuin Hakasta. Lauantaina on siis edessä paitsi paluu Ykköseen niin myös Tehtaan kentälle. Jo mahdollisuus päästä jälleen pelaamaan Ykkösessä on omiaan tuomaan lisäenergiaa pelaamiseen, mutta kun tähän lisää entisen kotikentän ja vastustajana olevan entisen joukkueen, niin täydellinen paketti on valmis.

- Tuntuu hienolta joka suhteessa. Vastustajana oleva entinen seurani tuo päälle ekstralatauksen, sillä haluan näyttää Hakalle osaamiseni. Kuin mansikkana kermakakun päällä on tietysti kauden avaaminen heti Pirkanmaan Derbyllä, Saarinen toteaa.

Kauden ensimmäinen ottelu ei todennäköisesti nouse kauden parhaimmaksi otteluksi kummaltakaan joukkueelta. Saarinen arvelee pelaamisen olevan alussa hermostunutta, mutta se kuuluu asiaa, koska sarjapeleistä on aikaa useampi kuukausi. Saarinen muistuttaa talven harjoituspelien jääneen taakse ja lauantaista alkaen pelataan ”tosipelejä”.

- TPV pelaa alusta lähtien aktiivisesti ja yhtenäisesti. Ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä, sillä Punakone voittaa ilman muuta, Saarinen sanoo.

”Derbyn asetelma tuo lisämausteen”

Haka ja TPV kohtasivat toisensa Pirkkahallissa tammikuussa ja tuon ottelun TPV voitti 1-0. Hakan verkkosivuilla päävalmentaja Teemu Tainio luonnehtii vastustajaa "tiukasti puolustavaksi joukkueeksi, joka on pysynyt aika lailla samantyyppisenä joukkueena".

- TPV on saanut muutaman vahvistuksen. Derby asetelma tuo lisämausteen otteluun, joten vaikeasti voitettava vastus meillä on. Kyllä me tiedostamme vastustajan vahvuudet ja heikkoudet, mutta lähdemme oman tekemisen kautta peliin. Olen aivan varma, että jos yllämme omalle tasollemme, niin olemme pelissä vahvoilla, Tainio sanoo seuran verkkosivuilla.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Haka TPV ennakko 2

Mikko Innanen 19.11.19
19.11.2019

Mikko Innasesta TPV:n uusi päävalmentaja

in Edustus uutiset
14.11.2019

Seuran syyskokous 28.11.

in Seuratiedotteet
52849503 2244053835857581 2598982932416692224 o
30.10.2019

SPT-jalkapallon 2. SM-turnaus lauantaina 9.11.

in Seuratiedotteet
Aanssi Ylinen 1 23.10.19
23.10.2019

Anssi Ylinen: talvi antoi väärän signaalin

in Edustus uutiset
TPV KTP 1
20.10.2019

TPV teki töitä Tammelassa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.