TPV valittiin Sami Hyypiä Akatemiaan

TPV on valittu vuosille 2017-2019 mukaan Sami Hyypiä Akatemiaan, jonka tehtävänä on kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä.

TPV:n poikajunioreista on valittu mukaan kaikki ikäluokat. Yhteensä poikien toimintaan valittiin 13 seuraa ja tyttöjen 8.

Seurassa ollaan erittäin tyytyväisiä päätökseen. Ikäkausitoimintaa on kehitetty viime vuosina aktiivisesti, jona aikana toiminnan laatuun, erityisesti valmennuksen tasoon on panostettu. Sami Hyypiä Akatemian kriteereiden täyttäminen oli yksi seuran strategian tavoitteista.

Myös tyttöpuolella TPV täyttää akatemian kriteerit, mutta valitettavasti tällä kertaa ei
valittu osallistumaan akatemian toimintaan. Tavoitteena onkin päästä
myös tyttöjen osalta yhteistyöseuraksi, jotta kova tyttöfutiksen eteen
tehty työ saisi ansaitsemansa huomionosoituksen.

Lisätietoa sekä valitut seurat: https://www.eerikkila.fi/sami-hyypia-akatemia-valinnut-yhteistyoseuransa-valtakunnalliseen-toimintaan-aikavalille-82017-72019/

 

Mikä Sami Hyypiä Akatemia?

Sami Hyypiä Akatemia on suomalaisen jalkapallon valmennus-, tutkimus- ja kehitystoiminnan henkinen koti. Sami Hyypiä Akatemia aloitti toimintansa nimellä jalkapallon valmennus- ja kehityskeskus (VKK) helmikuussa 2011.

Sami Hyypiä Akatemia on perustettu Suomen Palloliiton toimintastrategian ja vuosina 2009-2010 toteutetun lajiprosessin lähtökohdista. Akatemian tehtävänä on kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä yhdessä koko suomalaisen jalkapalloyhteisön sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. SHA keskittyy huippujalkapallovaatimusten mukaisen toiminnan kehittämiseen lapsesta aikuiseksi.

Lue lisää: https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/yleistietoa-shan-toiminnasta/

 

Sami Hyypiä Academy

SJK TPV 1
23.03.2019

TPV:ltä puuttui viimeistelyn taito

in Edustus uutiset
Talkoovakea2019
20.03.2019

Tule mukaan TPV:n toimintaan

in Edustus uutiset
Jari Myllyniemi 1
18.03.2019

Jari Myllyniemi palasi lääkäriksi

in Edustus uutiset
TPV Mariehamn 3
16.03.2019

TPV haastoi loppuun asti

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.