​Ash Civil vahvistamaan seuran valmennusosaamista

Ash Civil vahvistamaan seuran valmennusosaamistaTampereen Pallo-Veikot on palkannut englantilaisen UEFA A-valmentaja Ash Civilin vahvistamaan seuran valmennusosaamista. Ash toimii P17- ja P20-joukkueiden valmennuksessa sekä vastaa seuran talenttivalmennuksesta. Hän myös osallistuu seuran valmennuslinjan ja valmentajakoulutuksen kehittämiseen.

29-vuotias Civil on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kerryttämään jo useiden vuosien valmennuskokemuksen. Nuorisovalmennuksesta pisin kokemus hänellä on englantilaisen Brooke House Collegen akatemiavalmentajana. Viimeisen vuoden hän on toiminut päävalmentajana islantilaisessa UMF Einherjissä. Ash sopii erinomaisesti TPV:n hakemaan profiiliin nuoresta kehittymishaluisesta valmentajasta. Hänellä on kokemusta ja kykyä auttaa seuran kehittyviä pelaajia.

Ash aloittaa Pallo-Veikkojen valmennustehtävissä helmikuun alusta. Rekrytointi on ensimmäinen vaihe seuran junioritoiminnan organisaation vahvistamisessa ja toiminnan laadun parantamisessa.

Ashin ajatuksia jalkapallosta voi kuunnella esimerkiksi PCT Podcastista
 

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.