Kuinka tuet seuraa? 

Kuinka tuet seuraa? 

Kuten monella muullakin urheiluseuralla, koronaepidemian rajoittamistoimet vaikuttavat merkittävästi Tampereen Pallo-Veikkojen talouteen. Alla avattuna miten seuran talous toimii ja miten sinä voit tukea seuraa: 

Alkuvuodesta seuran tulovirta koostuu seuramaksuista, jäsenmaksuista sekä Särkänniemi-Cupin ilmoittautumismaksuista. Myöhemmin keväällä tuloja tulee edelleen turnausmaksuista, Futisklubin ilmoittautumismaksuista sekä edustuksen sponsoroinneista. Kesällä tärkein tulonlähde on Särkänniemi Cupin majoittautumiset sekä edustuksella ottelutapahtumat. Kaiken kaikkiaan tärkein yksittäinen tulonlähde seuralle on Särkänniemi Cup, joka on tähän saakka mahdollistanut mm. edustusjoukkueen pyörittämisen. 

Olemassa olevassa tilanteessa TPV:n tulot ovat olemattomat. Seura ei voi kerätä junioreiden normaaleja toimintamaksuja, koska toiminta on suurelta osin rajoitettu. Särkänniemi Cupin toteutuminen on rajoitusten pitkittyessä epävarmaa ja luonnollisestikaan joukkueet eivät tässä tilanteessa turnauksiin ilmoittaudu. Sama koskee myös Futisklubin ilmoittautumisia. Edustuksen kauden toteutumismuoto on epäselvä ja sponsorointi yrityksillä epävarmassa taloustilanteessa vähäistä. 

Kulujen karsimiseksi seura on tehnyt ja tekemässä vaikeita päätöksiä. Osa kuluista ei kuitenkaan ole leikattavissa tai itse kulu on jo toteutunut suunnitelman ollessa maksaa se edellä mainituista tuotoista. Toisaalta seuran kulut ovat toisten ihmisten tuottoja - esimerkiksi seuran henkilöstön palkkoja tai vaikka Intersport Koskikeskuksen kauppiaan elanto. 

 

Miten sinä voit tukea tilanteessa seuraa: 

Osta kausikortti: Ohjeet

Vaikuta ja liity seuran jäseneksi: Ohjeet. Jäsenenä pystyt myös vaikuttamaan siihen, mikä on seuran suunta kriisin jälkeen. 

Hanki yrityssponsori: Jos sinulla on suhteita yrityksiin, joilla on vielä mahdollisuus jalkapalloseuran sponsorointiin, ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ilmaise oma tai yrityksesi tuki Aamulehden mainoksessa: Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Katso tulevaisuuteen ja tee testamenttilahjoitus. 

Maksamalla alennetun seuran toimintamaksun sijaan täyden seuran maksun. 

Lahjoittamalla tehdystä työstä ansaitsemasi, mutta toistaiseksi tilittämättömät kulukorvaukset seuralle. Ilmoita asiasta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hanki fanituotteita uudesta TPV kaupasta TÄÄLTÄ 

TPV-LOGO