Kuinka tuet seuraa? 

Kuinka tuet seuraa? 

Kuten monella muullakin urheiluseuralla, koronaepidemian rajoittamistoimet vaikuttavat merkittävästi Tampereen Pallo-Veikkojen talouteen. Alla avattuna miten seuran talous toimii ja miten sinä voit tukea seuraa: 

Alkuvuodesta seuran tulovirta koostuu seuramaksuista, jäsenmaksuista sekä Särkänniemi-Cupin ilmoittautumismaksuista. Myöhemmin keväällä tuloja tulee edelleen turnausmaksuista, Futisklubin ilmoittautumismaksuista sekä edustuksen sponsoroinneista. Kesällä tärkein tulonlähde on Särkänniemi Cupin majoittautumiset sekä edustuksella ottelutapahtumat. Kaiken kaikkiaan tärkein yksittäinen tulonlähde seuralle on Särkänniemi Cup, joka on tähän saakka mahdollistanut mm. edustusjoukkueen pyörittämisen. 

Olemassa olevassa tilanteessa TPV:n tulot ovat olemattomat. Seura ei voi kerätä junioreiden normaaleja toimintamaksuja, koska toiminta on suurelta osin rajoitettu. Särkänniemi Cupin toteutuminen on rajoitusten pitkittyessä epävarmaa ja luonnollisestikaan joukkueet eivät tässä tilanteessa turnauksiin ilmoittaudu. Sama koskee myös Futisklubin ilmoittautumisia. Edustuksen kauden toteutumismuoto on epäselvä ja sponsorointi yrityksillä epävarmassa taloustilanteessa vähäistä. 

Kulujen karsimiseksi seura on tehnyt ja tekemässä vaikeita päätöksiä. Osa kuluista ei kuitenkaan ole leikattavissa tai itse kulu on jo toteutunut suunnitelman ollessa maksaa se edellä mainituista tuotoista. Toisaalta seuran kulut ovat toisten ihmisten tuottoja - esimerkiksi seuran henkilöstön palkkoja tai vaikka Intersport Koskikeskuksen kauppiaan elanto. 

 

Miten sinä voit tukea tilanteessa seuraa: 

Osta kausikortti: Ohjeet

Vaikuta ja liity seuran jäseneksi: Ohjeet. Jäsenenä pystyt myös vaikuttamaan siihen, mikä on seuran suunta kriisin jälkeen. 

Hanki yrityssponsori: Jos sinulla on suhteita yrityksiin, joilla on vielä mahdollisuus jalkapalloseuran sponsorointiin, ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ilmaise oma tai yrityksesi tuki Aamulehden mainoksessa: Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Katso tulevaisuuteen ja tee testamenttilahjoitus. 

Maksamalla alennetun seuran toimintamaksun sijaan täyden seuran maksun. 

Lahjoittamalla tehdystä työstä ansaitsemasi, mutta toistaiseksi tilittämättömät kulukorvaukset seuralle. Ilmoita asiasta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hanki fanituotteita uudesta TPV kaupasta TÄÄLTÄ 

TPV-LOGO

IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
IMG 7113
08.10.2021

Sarjataso vaihtuu, mutta me tulemme takaisin

in Edustus uutiset
IMG 6507
04.10.2021

Haastattelussa Granit Shala ja Mikko Innanen

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.