Puma on TPV:n varustetoimittaja

TPV Puma sopimus

 

TPV, Puma Finland Oy ja Intersport Koskikeskusovat tehneet vuoden 2025 loppuun yltävän yhteistyösopimuksen. TPV:n kaikki joukkueet käyttävät 1.1.2020 alkaen Puma-tekstiilejä ja muita varusteita. Sitovuus koskee joukkueiden yhteisiä asusteita ja varusteita. Seuran vuosittainen mallisto sovitaan yhdessä kaikkien osapuolten kesken. Kaikki Puman varusteet toimittaa Intersport Koskikeskus.

Puma Finland Oy:n teamsport manager Jukka Voutilainen on erittäin innoissaan, että Puma pääsee aloittamaan yhteistyön TPV:n kanssa.

- Tampereen Pallo-Veikoilla on kunnioitettavan pitkät perinteet. Erityisesti mieltä lämmittää se, kuinka laadukkaasti junioritoiminta on seurassa hoidettu jo pidemmän aikaa, lapsissa meillä on kuitenkin tulevaisuus myös jalkapalloilun maailmassa, Voutilainen sanoo.

Voutilainen toivoo Pumasta tulevan osa suurta TPV-perhettä.

- Uskomme vahvasti, että pystymme yhdessä kehittämään seuraa eteenpäin. Toivommekin, että yhteistyö poikii jatkossa menestystä sopimuksen kaikille osapuolille, toteaa Voutilainen.

Sopimuksen allekirjoittivat TPV:n puheenjohtaja Jouni Kaikuranta (kuvassa vasemmalla), Puman Jukka Voutilainen ja Intersport Koskikeskuksen Vesa Tuominen. 

TPV Jaro 1
18.07.2019

Puolustaminen ei ole kohdillaan

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Jaro 17
17.07.2019

Jesse Oksanen: kaikki laitettava peliin

in Edustus uutiset
EIF TPV KANSI
13.07.2019

TPV pelasi laiskoilla jaloilla

in Edustus uutiset
Mauro Severino sopimusuutinen 12
12.07.2019

Mauro Severino palasi TPV:hen

in Edustus uutiset
Ennakko 1 EIF TPV 12
12.07.2019

TPV lähtee hakemaan voittoa rohkeasti

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.