Puma on TPV:n varustetoimittaja

TPV Puma sopimus

 

TPV, Puma Finland Oy ja Intersport Koskikeskusovat tehneet vuoden 2025 loppuun yltävän yhteistyösopimuksen. TPV:n kaikki joukkueet käyttävät 1.1.2020 alkaen Puma-tekstiilejä ja muita varusteita. Sitovuus koskee joukkueiden yhteisiä asusteita ja varusteita. Seuran vuosittainen mallisto sovitaan yhdessä kaikkien osapuolten kesken. Kaikki Puman varusteet toimittaa Intersport Koskikeskus.

Puma Finland Oy:n teamsport manager Jukka Voutilainen on erittäin innoissaan, että Puma pääsee aloittamaan yhteistyön TPV:n kanssa.

- Tampereen Pallo-Veikoilla on kunnioitettavan pitkät perinteet. Erityisesti mieltä lämmittää se, kuinka laadukkaasti junioritoiminta on seurassa hoidettu jo pidemmän aikaa, lapsissa meillä on kuitenkin tulevaisuus myös jalkapalloilun maailmassa, Voutilainen sanoo.

Voutilainen toivoo Pumasta tulevan osa suurta TPV-perhettä.

- Uskomme vahvasti, että pystymme yhdessä kehittämään seuraa eteenpäin. Toivommekin, että yhteistyö poikii jatkossa menestystä sopimuksen kaikille osapuolille, toteaa Voutilainen.

Sopimuksen allekirjoittivat TPV:n puheenjohtaja Jouni Kaikuranta (kuvassa vasemmalla), Puman Jukka Voutilainen ja Intersport Koskikeskuksen Vesa Tuominen. 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.