Ostamalla teatterilippuja tuet juniorityötä

TTT ToiBoys

 

Kalenterit käsiin ja varaamaan lippuja teatteriesityksiin, sillä TPV:n naisjaosto on jälleen liikkeellä. Naisjaoston tärkein tehtävä on seuran juniorityön tukeminen ja sinä voit osallistua ostamalla lippuja näytöksiin. Poikabändin esitys on 4.9., Ellingin 20.11. ja Kinky Bootsin 15.10. ensi vuonna.

Poikabändi ToiBoysin muodostavat Jari Ahola (vas), Jon-Jon Geitel, Saska Pulkkinen, Jonas Saari ja Lauri Mikkola. 

Uusi, räiskyvä musikaalikomedia Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi vie meidät tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändi ToiBoysin tarinaan. Se kertoo kaiken ylittävästä ystävyydestä, unelmista, yhteisön voimasta ja kysyy mikä loppujen lopuksi on tärkeintä. 53 euron lippuja on varattu 4.9. esitykseen.

Poikabändi-musikaalissa on kova tähtikaarti sekä lavalla että sen takana. ToiBoysin muodostavat monissa musikaaleissa esiintynyt TTT:n Jari Ahola (Vuonna 85, Mauno Peppone, Tytöt 1918, Rakkaudella merkitty), Jon-Jon Geitel (Tähdet Tähdet, Roope Salminen ja koirat, nimiroolit musikaaleissa Shrek ja Tarzan), Lauri Mikkola (Kinky Boots), TTT:n uusimpiin kiinnityksiin kuuluva Saska Pulkkinen (Tytöt 1918, Tarzanin nimirooli) sekä Jonas Saari (Les Miserables, Vampyyrien tanssi, Tom of Finland).

Tampereen Teatterin Elling on hieman erikoinen aikamiespoika, joka äitinsä kuoleman jälkeen joutuu hoitoon psykiatriseen sairaalaan. Laitoksessa Elling saa huonetoverikseen itsetuhoisen naisenkipeän Kjell-Bjarnen ja miesten välille viriää omalaatuinen ystävyys. 

Miesten ystävyys joutuu todelliseen tulikokeeseen, kun toverukset muuttavat kaupungin tukiasuntoon ja ryhtyvät totuttelemaan ympäröivään maailmaan. Nuoren sosiaalityöntekijän tukemina he opettelevat käymään kaupassa ja puhumaan puhelimella, hankkivat kaksi kissanpoikaa ja syövät läskisoosia lähikuppilassa. 37 euron lippuja on varattu 20.11. esitykseen.

Vuosikymmenen suurin ja sydämellisin show saapuu Tampereen Työväen Teatteriin vuonna 2020. Musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Musikaali tulee Tampereen Työväen Teatteriin konseptiyhteistyössä Helsingin Kaupunginteatterin kanssa. Näyttelijöinä on HKT:n tuotannon alkuperäismiehityksestä tuttuja kasvoja sekä TTT:n näyttelijöitä. 

Kinky Boots vie katsojan vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. 68 euron lippuja on varattu 15.10.2020 esitykseen.

TPV:n naisjaosto kerää varoja myymällä teatterilippuja syksyisin ja keväisin useisiin esityksiin. Naisjaosto hankkii varoillaan myös palkinnot jokasyksyisiin päättäjäisiin ja on näin arvokas apu seuran toiminnassa.

Varoja kertyy myös TPV:n kotipeleissä maaliveikkauksesta, jonne on hankittu hyvät palkinnot lahjoituksilla. Voit näin kannattaa TPV:n tekemää juniorityötä osallistumalla pääportin edessä olevassa fanituotteiden myyntipisteessä veikkaukseen ottelun ensimmäisen maalin tekoajasta.

Tiedustelut ja lippuvaraukset kaikkien esitysten osalta: Sirkka Pantti, 040 040 7197.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.