TPV hakee kesätyöntekijöitä!

TPV palkkaa tänä kesänä noin kymmenen kesätyöntekijää, joiden pääsääntöinen työ on toimia lastenohjaajana Futisklubin kaupunginosatoiminnassa.

Futisklubi alkaa huhti-toukokuun vaihteessa ja loppuu syyskuussa. Seuran kesän aikana pidettävät neljä Futisklubi-turnausta ja Särkänniemi Cup 27.-30.6. kuuluvat myös kesätyöläisen ohjelmaan. Työ on pääasiassa iltatyötä muutamana iltana viikossa.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen teemalla
”Miksi minä olisin hyvä lasten jalkapallo-ohjaaja.”

Hakemus tulee lähettää viimeistään su 7.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita myös hakemuksessasi missä kaupunginosissa voit toimia ohjaajana. Futisklubin aluejaon näet täältä: https://www.tpv.fi/index.php/alueet/aluejako

Etsimämme henkilö on iloinen, reipas, oma-aloitteinen, sitoutunut ja ennen kaikkea tulee lasten kanssa hyvin toimeen. Jalkapallotuntemus katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla myös 15-vuotta täyttänyt.

Työstä saat hienoja ja iloisia hetkiä lasten kanssa, rutkasti kokemusta kuin myös 500-800 euron palkan, riippuen montaako joukkuetta ohjaat. Koulutamme kaikki ohjaajat huhtikuun aikana ja saat kesää varten valmiita treenisuunnitelmia!

Valinnat ilmoitetaan hakijoille suoraan 14.4. mennessä.

Futisterveisin
Aki Virtanen
Junioripäällikkö
044 244 8630, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.tpv.fi/futisklubi

 

Futisklubi pallo

Tuu mukaan!
21.02.2020

Futisklubin ilmoittautuminen on käynnissä!

in Futisklubi uutiset
16.02.2020

TPV välieriin Kakkosen Cupissa

in Edustus uutiset
PaavoNaykki
10.02.2020

Paavo Näykistä Tammelan Voiman kummipelaaja

in Edustus uutiset

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.