tule yhteistykumppaniksi 1200

Sarjaohjelmat

Kesän aikana pelataan ikäluokittain sarjaotteluita. Sarjoissa on kevät- ja syyskierrokset. Kevätkierros alkaa ensimmäisen turnauksen jälkeen kesäkuun alussa. Syyskierros pelataan heinäkuun kesätauon jälkeen. 

Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjen mukaisesti C- ja D-junioreilla pidetään sarjataulukkoa. Tätä nuoremmisssa ikäluokissa ei pidetä sarjataulukkoa. 

TPV tekee kaikkien sarjojen otteluohjelmat ja ottaa vastaan ilmoittautumiset. 

Sarjoihin voi ilmoittautua ja osallistua myös muiden seurojen kuin TPV:n joukkueita, jotka eivät halua osallistua Palloliiton Tampereen piirin järjestämiin sarjoihin. Muiden kuin TPV:n joukkueiden maksu on 15 euroa per joukkue. Tiedustelut TPV Futisklubin kilpailupäällikkö Tommi Sairolle, tommi.sairo(at)gmail.com.

Sarjailmoittautumislomake

Kotijoukkue ilmoittaa ottelun tuloksen sarjan ylläpitäjälle.


Sarjaohjelmat 2020

Sarjaohjelmat julkaistaan tällä sivulla ennen pelien alkua. Google Sheetsillä julkaistut sarjaohjelmat näkyvät suoraan selaimella. Mikäli luet tätä sivua mobiililaitteella johon on asennettu Google Sheets -sovellus ja laite kysyy, haluatko avata tiedoston selaimella vai Google Sheetsillä, valitse selain. Muutoin saat ilmoituksen puuttuvista käyttäjäoikeuksista.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.