TPV:n Powerit tulee taas – Sähköpyörätuolijalkapallon SM-sarjan 3. kausi käynnistyy.

Vuosi taas on siinä vaiheessa, että märkiä teitä ja kylmyyttä riittää. Meneillään on siis ehkäpä se ärsyttävin aika noin niin kuin ulkoilmojen puolesta.

Onneksi meillä on hyvä syy jättää tämä kylmyys kohta taakse ainakin mielessämme ja antaa tilaa kuumana käyville moottoreille ja ’’cooleille’’ pelaajille. Ai miksi? No koska SPT-jaliksen 3. SM-kausi alkaa ihan just! 

TPV:n Powereiden lisäksi mukana ovat viime kaudella tutuksi tulleet kivenkovat HJK Hurrikaanit Helsingistä ja hallitseva Suomenmestari FC Inter Powerchair Turusta. 

Alkavalla kaudella 2017-2018 pelataan kolme osaturnausta. Me TPV Powerit saamme kunnian avata toisen kautemme kotiturnauksella 28.10 Tampereen Vuoreksessa! Uuden vuoden alussa kamppaillaan pisteistä Turussa ja mestaruus ratkeaa alkukeväästä 2018 Helsingin lopputurnauksessa. Kokemuksesta voin luvata, että kuuma tulee! 

TPV Powerchair on harjoitellut ahkerasti tulevaa kautta varten ja treenit ovat aina olleet intoa täynnä. Joukkueen tavoitteet alkavalle kaudelle ovat kristallinkirkasta laatua: on päivänselvää, että haluamme kuroa teknistä ja taidollista välimatkaa entistä lähemmäs vastustajia. Maalinteon ja sarjapisteiden sarakkeilla viime kaudella nollille jääneen joukkueen ’’verkonheiluttamisnälkä’’ on todella kova, eikä pistenälkää voi edes kuvailla! 

Hauskanpidon lisäksi yksi TPV Powereiden tärkeimmistä tavoitteista on kasvattaa Powerin määrää entisestään sekä pyrkiä luomaan kaikille halukkaille mahdollisuus kokeilla lajia, löytää nasta harrastus ja pelata kanssamme. Olemmekin saaneet pari uutta pelaajaa joukkueeseen. Juuso Karhunen ja Juho Lehtonen ovat innokkaasti lähteneet uuden, vauhdikkaan ja ennen kaikkea taktisen lajiin pariin. Kaksikko tekeekin ensiesiintymisensä jo Tampereen turnauksessa, joten päivästä tulee varmasti ikimuistoinen! Tervetuloa Punaisten paholaisten joukkoon Juuso ja Juho! 

Noin viikon kuluttua irtoaa siis köydet! Alla vielä lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki olennainen sekä otteluohjelma: 

 

SPT- jalkapallon kaudenavaus Tampereen Vuoreksessa lauantaina 28.10.

 

OTTELUOHJELMA: 

KLO 12.00 TPV POWERCHAIR - FC INTER POWERCHAIR

KLO 13.30 FC INTER POWERCHAIR - HJK HURRIKAANIT 

KLO 15.00 HJK HURRIKAANIT - TPV POWERCHAIR 

KLO 16.30 TPV POWERCHAIR - FC INTER POWERCHAIR

 

Turnauksessa kahvio! Tervetuloa kannustamaan TPV Powerit sarjapisteille!

 

- Jenna Olán

Tiedottaja

Keskikenttäkarvaaja #9 /TPV Powerchair

 

IMG 3133

IMG 3134 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.