LIPUT JA KAUSIKORTIT

Toimisto teiskontie 1   Tammelan paaportti2
TPV:n toimistolta   Otteluissa lipunmyynnistä

LIPUT JA KAUSIKORTIT

 

1280ykkonen        Suomencuplogo

  

Miesten edustuksen kausikortit ovat tulleet myyntiin. Osta heti ja varmistat paikkasi Ykkösen kotiotteluissa! Ole osa TPV-perhettä kotikatsomossakin. Kausikortillasi näet kaikki miesten Ykkösen 13 kotiottelua. Vältä jonottaminen lippupisteillä ja hanki kausikorttisi nyt. 

Kausikortin voit hankkia TPV:n toimistolta ja otteluiden lipunmyyntipisteiltä. Pääsylippuja ennakkoon saat myös toimistolta aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 9-15.

Normaalihintainen aikuisten kausikortti on nyt saatavana 110€, alennusryhmien kausikortti 70€* ja nyt myös uutuutena VIP-kausikortti 650€/kpl ja tarjouksena 2 kpl 1200€. Yritykset HUOM! kysy tarjousta VIP-kausikorteista ja ota yhteyttä sähköpostitse kirsi(at)sarkanniemicup.fi

Vip-irtolipun hankkiminen on myös mahdollista yksittäiseen otteluun hintaan 50€. Sitovat varaukset ja lisätiedot kirsi(at)sarkanniemicup.fi HUOM! Varaukset tehtävä vähintään 5 vrk ennen kyseistä ottelua.

VIP-kausikortti ja irtolippu sisältää sisäänpääsyn otteluihin sekä VIP-tilan tarjoilut, joka sisältää lämpimän ruuan, 3 omavalintaista ruokajuomaa (olut, siideri, lonkero ja viinit sekä alkoholittomat vaihtoehdot). VIP-tilan tarjoilut tuotetaan yhdessä Linkosuon kanssa.   

Kausikorttien ostot tällä hetkellä vain TPV:n toimistolta. HUOM! huhti-toukokuun poikkeusaukiolot toimistolla https://www.tpv.fi/index.php/seuratiedotteet2/1004-toimistolla-poikkeuksellisia Maksuvälineinä toimistolla käteinen sekä korttimaksu. 

Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt sisään otteluihin ilmaiseksi jäsenkortilla.

HUOM! Sisäänpääsyporteilla otteluissa on turvatarkastus.

 

 
LIPUT
Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 € *
VIP-lippu 50 € (vain ennakkovaraus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Sitova varaus vähintään 5 vrk ennen kyseistä ottelua)
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi
Kaikki TPV juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi 
 
KAUSIKORTTI
Aikuiset 110 €
Alennusryhmät 70 € *
VIP-kausikortti 650 € / 2 kpl 1200 €
Kaikki TPV juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi 

 

*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

 

 

LIPUT JA KAUSIKORTIT

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.