Naisjaosto

TPV:n naisjaoston tärkein tehtävä on seuran juniorityön avustustoiminta. Avustamme mm. vähävaraisten, lahjakkaiden junioreiden jalkapalloharrastuksen tukemisessa. 

Varoja kerätään myymällä teatterilippuja syksyisin ja keväisin useisiin esityksiin. Lippuja näytöksiin voi ostaa teatterivastaava Sirkka Pantilta (0400-407 197). Naisjaosto hankkii varoillaan myös palkinnot jokasyksyisiin päättäjäisiin ja on näin arvokas apu seuran toiminnassa.

Varoja kertyy myös TPV:n kotipeleissä maaliveikkauksesta, jonne on hankittu hyvät palkinnot lahjoituksilla. Voit näin kannattaa TPV:n tekemää juniorityötä osallistumalla pääportin edessä olevassa katosteltassa tekemällä veikkauksen päivän pelin ensimmäisen maalin tekoajasta ja päästä osalliseksi palkintoihin, jotka arvotaan heti pelin aikana.

marita vaaka
Marita Heliö, naisjaoston puheenjohtaja

Naisjaosto näkyy yleisölle parhaiten Tammelan kotipeleissä lippuluukulla, jossa naisjaoston jäsenet hoitavat lipunmyynnin. Olemme apuna myös muissa seuran tapahtumien järjestelyissä.

Naisjaosto kokoontuu noin kuusi kertaa vuoden aikana. Naisjaoston toimintaan voivat osallistua esim. junioreiden äidit ja sukulaiset tai kaikki Pallo-Veikkojen toiminnasta kiinnostuneet naiset.

Olet tervetullut toimintaamme mukaan. Ota yhteys seuran toimistoon.