FG-turnauksen kilpailusäännöt

Osallistumisoikeus on kaikilla seurojensa edustusjoukkueissa SPL:n virallisissa sarjoissa pelaavilla tai pelanneilla jalkapalloilijoilla, joilla on suoritettuna SGL:n green fee -kortti. Edustusjoukkueen sarjatasoa ei ole rajoitettu. 
 
FG-turnauksessa pelataan vuosittain jalkapalloilijoiden muodostamien parijoukkueiden Suomen parhaan tittelistä; pelimuoto on scramble / pistebogey. Muuten noudatetaan SGL:n kilpailusääntöjä.
 
Kilpailussa pari edustaa omaa jalkapalloseuraansa. Kaikissa sarjoissa voi parina kilpailla myös niin, että kumpikin pelaaja edustaa eri jalkapalloseuraa.

Kilpailussa jaetaan neljä Suomen paras futarigolffaripari -titteliä. Pelataan neljässä sarjassa: Naiset, M avoin, M 60 ja sekajoukkueet.

- Pelissä on vapaa lyöntijärjestys
- Joukkueen tasoitus on 25 % joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta, mutta ei kuitenkaan suurempi kuin alemmalla tasoituksella pelaavan pelaajan tasoitus
- Miehet lyövät avauslyöntinsä keltaiselta teeltä ja naiset punaiselta teeltä. 
- JOS jossakin sarjassa on vähemmän kuin kolme osallistujaparia, voi kilpailutoimikunta harkintansa mukaan jättää sarjan pelattavaksi kilpailun ulkopuolella.
 
Erikoiskilpailuina: pisin avaus ja lähimmäksi lippua; joukkueen jäsenten yhteistulos.
 

Palkinnot:

Sarjojen parhaat palkitaan rahapalkinnoilla. Voittajaparit osallistuvat hyväntekeväisyyteen, he eivät saa voittosummia itselleen.

Allekirjoittamalla sitoumuksen rahapalkintojen voittajaparit luovuttavat voittamansa rahasumman haluamansa jalkapalloseuran junioritoiminnan tukemiseen. FG-turnauksen järjestäjä, TPV, tilittää kilpailun jälkeen voittosumman voittajien osoittaman jalkapalloseuran tai sen juniorijoukkueen tilille. Voittosumman saavalla seuralla on todistettavasti oltava SPL:n sajoissa FG-turnausvuoden aikana pelaava juniorijoukkue tai juniorijoukkueita.  

Turnauksessa jaetaan parhaille pareille myös henkilökohtaisia palkintoja.
 

Järjestäjän varaus: 


Jos kenttä ei FG-turnauksessa täyty golfia harrastavista jalkapalloilijoista, TPV:n golfjaostolla on oikeus kutsua ilmoituksillaan turnausta tukeneiden yritysten edustajat mukaan turnauksen pelaajiksi. Samoin järjestäjällä on oikeus kutsua kilpailuun mukaan enintään kaksi ns. villillä kortilla pelaavaa parijoukkuetta. Yritysvieraiden joukkueet ja villillä kortilla pelaavat joukkeet sitoutuvat luovuttamaan mahdollisesti voittamansa rahapalkinnon TPV:n juniorityön tukemiseen.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.