tule yhteistykumppaniksi 1200

Tuu mukaan aluejoukkueeseen!

TPV:SSÄ VOI HARRASTAA JALKAPALLOA MYÖS TALVISIN!

Ympärivuotista toimintaa 2011-2012-syntyneille

 

Tänä syksynä TPV laajentaa harrastetoimintaa ympärivuotiseksi. Aluejoukkueet ovat luonnollinen jatkumo Futisklubitoiminalle.

Keräämme innokkaita lapsia naapurikaupunginosista yhteen ja tarkoituksena on perustaa aluejoukkueita eri puolelle Tamperetta. Samasta suunnasta voi olla useampikin joukkue.

Treenit jatkuvat syksyllä kelien mukaan keinonurmikentillä. Talviaikaan aluejoukkueet treenaavat kerran viikossa koulun salissa, joka toivon mukaan sijaitsee mahdollisimman keskeisellä paikalla omaa aluejoukkuetta. Hervannan kuplahallissa päästään treenaamaan ”oikeaa” jalkapalloa niin ikään kerran viikossa. Tapahtumia talviaikaan siis tulee keskimäärin kaksi viikossa. Kesällä treenit taas jatkuvat oman alueen lähistöllä olevalla nurmi- tai keinonurmikentällä.

 

KUSTANNUS

Seuramaksu on F7 sekä tyttöjoukkueilta 30 euroa kuussa per pelaaja. F8-F9 ikäluokilla seuramaksun suuruus on 35 euroa kuukaudessa. Yhden tapahtuman hinta siis suunnilleen neljä euroa kerta!

Maksu sisältää kaikki harjoituspaikkakustannukset, vakuutuksen, pelipassin, seura-asun ja seuraavan kesän Futisklubimaksun.

Joukkue voi halutessaan osallistua talvella Tampereen piirin Futsal-sarjaan, josta Palloliitto perii pienen osallistumismaksun. Talviaikaan seura myös avustaa harjoituspelien sopimisissa ja tietenkään ei ole poissuljettua, että talviaikaan löytyisi joitain mukavia turnauksia.

Kesällä aluejoukkue voi jatkaa omana joukkueenaan Futisklubissa, tai pelata piirinsarjaa tai jopa molempia!

 

HAEMME AKTIIVISESTI YMPÄRIVUOTISEEN TOIMINTAAN UUSIA PELAAJIA! ENSIMMÄINEN KUUKAUSI ON ILMAINEN KOKEILUKUUKAUSI

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ

Tervetuloa rohkeasti mukaan maailman kivoimpaan harrastukseen!

Lisätietoja: Valmennuspäällikkö Aki Virtanen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. • 044 244 8630

 

Aluejoukkue A5 flyer

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.