Kiira Kaivola U17-tyttöjen Tshekki-otteluihin

Alle 17-vuotiaiden (1.1.2000) tyttöjen maajoukkue matkaa maaliskuun lopulla Tshekkiin kaksoismaaotteluun emäntämaata vastaan. 
TPV:stä mukana on naisten edustusjoukkueen maalivahti Kiira Kaivola (-00) joka on jo useaan otteeseen päässyt mukaan tyttöjen maajoukkuetoimintoihin.
Kiira

 

Pekko Söderströmin johdolla

U17-tyttöjen paikka EM-jatkokarsinnassa jäi syksyllä saavuttamatta niukimmalla mahdollisella erolla, joten Tshekki-ottelut ovat arvokas lisä joukkueen ohjelmaan.
 
- Tämä on kuin lottovoitto. Tshekki kustantaa meille tämän ottelureissun kokonaan ja lisäksi tämä ikäluokka sai vielä kesälle UEFA-turnauksen. Ohjelma on varsin kohtuullinen ottaen huomioon, että emme jatkokarsintaa pelaa, päävalmentaja Marko Saloranta kertoo.
 
Naisten A-maajoukkueesta loppukesään saakka vastaava Saloranta on valinnut joukkueen, mutta ei itse matkaa Tshekkiin, vaan valmennusvastuu leirillä ja otteluissa on Pekko Söderströmillä. 
- Kävimme asiaa läpi valmentajien kesken ja päädyimme siihen, että jätän tämän leirin väliin. Tulin kuitenkin juuri naisten A-maajoukkueen kanssa Serbiasta ja huhtikuun alussa lähdemme taas Puolaan ja Tanskaan, Saloranta taustoittaa.
- Tunnen nämä pelaajat kuitenkin jo usean vuoden takaa ja olen seurannut heitä tiiviisti, joten oli luontevaa että valitsin joukkueen – paitsi maalivahdit, jotka minun joukkueissani valitsee aina maalivahtivalmentaja.
 
 
Ottelut (paikallista aikaa) 
To 23.3. klo 15:00 Tshekki – Suomi Stadium Domažlice, Domažlice
La 25.3. klo 11.30 Tshekki – Suomi Stadium Domažlice, Domažlice
 
Pelaajat Tshekkiin
 
Riina Isokääntä TiPS
Kiira Kaivola TPV
Eerika Hämäläinen PU-62
Sanni Ojanen Ilves
Helmi Kiljunen PK-35
Kiira Lehtonen TPS
Julia Haikonen PU-62
Filippa Kilponen PK-35
Leena Mankki JyPK
Ronja Isokääntä TiPS
Eveliina Kotro Ilves
Elli-Noora Kainulainen PK-35
Tuuli Siponen HJK
Amanda Aatsinki TPS
Monica Hagström GBK
Roosa Tuominen Ilves
Siiri Koivula VIFK
Ruusa Portaankorva ONS
 
© Copyright 2018 Tampereen Pallo-Veikot ry. All Rights Reserved.