TPV on edelleen flunssan piinaama

Ennakko EIF TPV 2 8

 

TPV kohtaa lauantaina Suomen Cupin karsinnan kolmannessa ottelussaan EIF:n, mutta ei vihreä-valkoisten kotikentällä Tammisaaressa vaan Kauniaisissa. Isäntäjoukkue nousi Ykköseen kaudeksi 2015 ja viime kaudella joukkue sijoittui kolmanneksi.

- Meitä vastaan asettuu hyvä ja kokenut joukkue, joka vielä muutamaa kierrosta ennen kauden päättymistä oli nousemassa Veikkausliigaan, huomauttaa päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV:n kaksi ensimmäistä Suomen Cupin ottelua ovat tuoneet vierastappion TPS:lle maalein 2-0 ja 6-0 -kotivoiton AC Kajaanista. EIF on pelannut vasta yhden ottelun, jonka se hävisi TPS:lle 3-1. Päävalmentaja Anssi Ylinen pitää tärkeänä säilyttää oman tekemisen taso ja mieluummin nostaa tasoa.

- EIF on kokenut joukkue, jolle viime kausi oli erinomainen. Me olemme pelanneet kaksi ottelua kokeneita joukkueita vastaan ja tiedämme tasomme. Oma tekemisemme ei saa tippua missään vaiheessa ja kun pystymme hiukan parantamaan lauantaina, niin en ole huolissani tästä joukkueesta, Ylinen sanoo.

AC Kajaani -ottelun jälkeiset harjoitukset toteutuivat Ylisen mukaan suunnittelulla tavalla. Ainoa miinus on joukkuetta edelleen piinaava flunssa-aalto.

- Kokoonpano vaihtuu taas ja myöhemmin sen näkee, ketkä ovat pelikuntoisia lauantaina. Onneksi näissä otteluissa sallitaan viisi vaihtoa, joten useat pelaajat pääsevät näyttämään nykyisen tasonsa, Ylinen toteaa.

EIF sijoittui ensimmäisellä Ykkösen kaudellaan vuonna 2015 kahdeksanneksi. Seuraavalla kaudella sijoitus oli jälleen kahdeksas, joten EIF säilytti toistamiseen viimeisenä joukkueena sarjapaikkansa. Kaudella 2017 EIF ylsi pykälää korkeammalle eli seitsemänneksi. Viime vuonna Suomen Cupissa EIF ylsi välieriin, jossa se hävisi kotonaan Veikkausliigan FC Interille 0–5.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko EIF TPV 1 8

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.