Juho Saarinen tekee paluun Ykköseen

Sopimusuutinen Juho Saarinen 1

 

Puolustaja Juho Saarinen pääsee jälleen taistelemaan oman joukkueensa puolesta Ykkösessä. TPV:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt Saarinen (24) on pelannut 60 Ykkösen ottelua FC Hakassa, PS Kemissä ja FC Hämeenlinnassa.

- Hyvillä mielin lähden tulevaan kauteen. Pääsimme viime kauden tavoitteeseen eli nousemiseen Ykköseen ja yksikään joukkue ei tule pääsemään helpolla Punakonetta vastaan. Sen sijaan moni yllättyy tämän joukkueen hyvästä pelaamisesta, Saarinen sanoo.

Lähellä oli, ettei Juho Saarisen viime kausi TPV:ssä olisi päättynyt jo kahden ottelun jälkeen. Pahan loukkaantumisen seurauksena harjoitteluun tuli kuuden viikon tauko ja leikkaussaliin meneminen näytti alussa mahdolliselta. Kun Saarinen palasi kentälle 7.7., pelasi hän sen jälkeen kaikki ottelut.

Saarinen haluaa olla TPV:n johtavia pelaajia ja auttaa joukkuetta parhaan kykynsä mukaan.

- Uskon ensi kauden Ykkösen olevan tasainen kaiken kaikkiaan. Minun on vaikea sanoa, mitkä joukkueet ovat kärjessä, koska muutoksia on tapahtunut paljon siitä, kun viimeksi pelasin Ykkösessä. TPV ei tule pelaamaan tippumista vastaan, vaan me taistelemme ylemmistä sijoituksista Saarinen toteaa.

Saarinen on mielissään viime kauden joukkueen pysymisestä valtaosaltaan samana.

- Pientä vaihtuvuutta on ollut ja olemme saaneet vahvistuksia. Tässä joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja uudet pelaajat ovat kotiutuneet todella hyvin.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan rehdisti mutta kovaa pelaava Saarinen on taistelija ja muiden tsemppari. Hänen vahvuutensa on puolustaminen.

TPV:n sopimuspelaajat: 1 Tuomas Karjanlahti, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Siren, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Tuomas Lähdesmäki, 9 Arjan Goljahanpoor, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 12 Antti Kuusinen, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 16 Riku Oras, 17 Jesse Oksanen, 18 Topi Järvi, 20 Eetu Kolu, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 28 Iiro Karimäki.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.