”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

Jesse Oksanen sopimus 8

 

TPV ja Jesse Oksanen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Oksasella on alkamassa neljäs kausi miesten edustuksessa. Viime kaudella Oksanen pelasi 19 ottelua ja teki niissä kolme maalia.

- Tunne on ihan mielettömän upea, kun saan jatkaa tässä joukkueessa, Oksanen sanoo.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan Jesse Oksanen aiheuttaa vastustajan puolustukselle ongelmia nopeudellaan. Lisäksi hän on hyvä haastamaan yksi vastaan yksi -tilanteissa.

Oksasen asenne ei olisi kohdillaan, jos hän ei 23-vuotiaana haluaisi pelata Kakkosta ylempänä. tpv.fi-sivuston Pelaajahaastattelussa kesäkuussa Oksanen ilmoitti haluavansa pelata Ykköstä ja mieluiten TPV:n peliasussa. Tänään tuo kesäinen toive on totta.

- On mahtavaa, että Anssi Ylinen ja Mikko Innanen luottavat minuun. Pelipaikoista syntyy aitoa kilpailua ja näin sen pitää ollakin. Olen kehittynyt TPV:ssä näiden kolmen vuoden aikana juuri siksi, että kilpailu peliajasta on aina ollut olemassa. Tiedän, että minun harjoittelemiselle tekee hyvää, kun joudun jokaisessa harjoituksessa ja jokaisessa ottelussa kilpailemaan pelipaikasta, Oksanen sanoo.

Oksanen laittoi tai oikeastaan hänelle laitettiin ensimmäiset nappulakengät jalkaan kolmivuotiaana. Isä pelasi Hakan SM-sarjajoukkueessa ja äiti oli tottunut siihen, että jalkapallo on osa perhettä. Ei siis liene ihme, että Jesse-pojasta tuli jalkapalloilija.

- Jalkapallo on meidän perheessämme aina ollut isossa roolissa. Isä on opettanut minua pienestä pitäen ja olen saanut yksityisopetusta, äitini puolestaan on ollut tärkeä minulle monella tavalla Nappulaliigan otteluista alkaen, Oksanen sanoi haastattelussa.

”Meitä mitataan ihan tosissaan”

Nousun jälkeen Oksanen otti irtioton jalkapallosta eli miehen omin sanoin ”jalkapallo ei ollut päällimmäisenä ajatuksissa”. Nyt on, sillä Ykkösessä vaaditaan joukkueelta ja pelaajilta paljon enemmän kuin Kakkosessa. Ero Kakkosen ja Ykkösen välillä on Oksasen mielestä merkittävä.

- Jokainen joukkue on kova ja kauden aikana meitä mitataan ihan tosissaan. Olemme kehittyneet paljon parin viimeisen vuoden aikana mutta vanhojen muisteleminen ei auta. Vauhti Ykkösessä on kovempaa ja pelaajien on oltava fyysisesti vahvoja sekä taitavia, koska aikaa ja tilaa on vähemmän kuin Kakkosessa, Oksanen sanoo.

Nousu Ykköseen tarkoittaa Jesse Oksaselle myös paluuta Valkeakosken Tehtaan kentälle, Hakan pyhättöön.

- Hienoa kohdata Haka ja hienoa palata Tehtaan kentälle. Olen pelannut siellä ainoastaan Hakan joukkueissa tai muissa Valkeakosken joukkueissa.

TPV:n kannattajia Oksanen on aina arvostanut ja tässäkin haastattelussa hän kiittää heitä siitä, että hänet otettiin vuonna 2016 hyvin vastaan tulokkaana. Oksasen mukaan fanien kannatus ja mukana eläminen ovat iso asia jokaiselle pelaajalle.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

otteluohjelma2019
22.01.2019

Ykkösen otteluohjelma julkaistu

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Juho Saarinen 1
22.01.2019

Juho Saarinen tekee paluun Ykköseen

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Juho Mattila
21.01.2019

Juho Mattila jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Eetu Kolu 16
16.01.2019

Tuttu K-kolmikko jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
15.01.2019

TPV:n Suomen Cup ottelut suorana Ruudusta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.