”VIFK on iso haaste TPV:lle”

Ennakko VIFK TPV 31

 

Suomalainen jalkapallokausi on lähestymässä maalia ja näin ollen jokaisella ottelulla on suuri merkitys. Miesten edustuksen seuraava koetinkivi on lauantaina Vaasassa kotijoukkue VIFK:ta vastaan.

- VIFK on vahvistanut joukkuettaan viime viikkoina ja on todella vahva kotikentällään. Viikko sitten joukkue pelasi erinomaisesti GBK:ta vastaan vieraissa, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Kauden ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen ottelu päättyi 1-1. Ottelu oli kaksijakoinen vaasalaisten aloitettua isäntiä paremmin. TPV sai ottelun juonesta kiinni vasta toisella puoliajalla.

- Vaasassa meitä odottaa isokokoinen kenttä ja kumirouhe. Tutulla kentällä pelaava ja kentän ominaisuudet hyvin tunteva kotijoukkue saa tästä etua, päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo.

Sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva ja 14 pistettä TPV:tä vähemmän saanut kotijoukkue ei kuitenkaan ole mikään helppo vastustaja. VIFK:n pisteet ovat tulleet kolmesta voitosta ja viidestä tasapelistä, kymmenen ottelua on päättynyt tappioon. Maalisuhde on 16-28. TPV puolestaan on vahvassa nousukiidossa voitettuaan viisi edellistä ottelua. Maalisuhde on 32-13, voittoja on 12, tasapelejä kaksi ja häviöitä kolme. Vaasalaiset ovat pelanneet yhden ottelun TPV:tä enemmän.

VIFK:n paras maalitekijä on Jeremiah Streng neljällä maalillaan. TPV:n Paavo Näykki on tehnyt kuusi maalia, Mika Ahonen viisi ja Mohamed Koroma neljä.

TPV:n terveystilanne ei Ylisen mukaan ole paras mahdollinen, vaan kokoonpanosta puuttuu ainakin kaksi tärkeää pelaajaa. Tilanne tarkentuu pelipäivän aamuna, jolloin päävalmentajallakin on tarkempi tieto siitä, millaisella miehistöllä Vaasaan lähdetään.

C-lohkon sarjatilanne: https://www.palloliitto.fi/kakkonen?group=3

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.