TPV-SJK/2 pelataan sittenkin Tammelassa

TPV SJK Tammelaan

 

Miesten edustuksen seuraava kotipeli SJK/2:ta vastaan päästään pelaamaan kotistadionilla eli Tammelan stadionilla. Ottelun ajankohta on sunnuntaina 26.8. klo 18.30. Alkujaan ottelu piti pelata Lamminpään urheilukentällä, jossa TPV on tällä kaudella joutunut yhden ottelun pelaamaan.

Valmentaja Mikko Innanen on luonnollisesti mielissään, kun joukkue pääseekin pelaamaan Tammelassa. Ottelulle ei annettu kauden alkaessa lupaa, koska Tampereen kaupunki halusi säästää kenttää mahdollisten syyssateiden piiskatessa stadionin nurmea. Tällä viikolla ei ole isoja sateita luvattu, joten sunnuntaina pystyttiin tekemään TPV:lle myönteinen päätös ottelun siirtämisestä Tammelaan.

Innanen antaa aidot kehut Tammelan kenttämestarille, joka katsoi nurmen pinnan kestävän TPV-SJK/2:n ottelun. Innanen on hyvin tyytyväinen ja iloinen muuttuneesta päätöksestä. Siirrolla on iso pelillinen merkitys.

- Joukkueen kannalta tärkein asia on siinä, että me pääsemme kotikentälle, missä kentän mittasuhteet ja kiintopisteet ovat tutut. Stadionin nurmi on osaavan hoidon seurauksena huippukunnossa. Ottelutapahtumana Tammela luonnollisesti tarjoaa Lamminpäätä paremmat puitteet, Innanen sanoo.

TPV pelasi kaksi ensimmäistä kotiotteluaan Kaupin tekonurmella ja yksi ottelu on siis pelattu Lamminpäässä. Pelillisten tekijöiden rinnalle nousee myös taloudellinen merkitys, sillä Tammelaan tulee 600-700 ihmistä (edellisessä kotiottelussa yleisöä oli 556), kun Lamminpään ottelussa oli noin 300. Tammelassa myös turvallisuusvaatimukset on helpompi täyttää.

SJK/2:n kohtaamisen jälkeen miesten edustuksella on vielä kolme kotiottelua, joista kaksi pelataan Tammelan stadionilla ja viimeinen Ratinassa eli Tampereen stadionilla. Tammelassa TPV kohtaa sunnuntaina 9.9. klo 17 TP-47:n Torniosta ja lauantaina 15.9. klo 17 Närpes Kraftin Närpiöstä. Ratinassa kauden viimeisellä kierroksella lauantaina 29.9. klo 15 joukkue kohtaa GBK:n Kokkolasta. Tuossa ottelussa saattaa vasta ratketa C-lohkon voittaja.

Liput

Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 €
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Kausikortti

Aikuiset 100 €
Alennusryhmät 70 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Ennakkomobiililiput

Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.