TPV:n on saatava bussijalat toimimaan

Ennakko PK TPV 13

Tiukka taisto on tulossa lauantaina Iisalmessa ja kotijoukkue PK-37 taistelee kynsin hampain pisteistä, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.  Ylinen muistuttaa isäntäjoukkueen voittaneen edellisen pelinsä vieraissa OLS:ää vastaan maalein 2-1.  Ennen voittoa OLS:sta iisalmelaiset pelasivat viisi voitotonta ottelua, joista kertyi ainoastaan yksi piste.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kaupin harjoituskentällä päättyi tamperelaisten 3-0 -voittoon.
 
- Meidän haastemme hyvän vastustajan lisäksi on pitkä vierasmatka, jonka jäljiltä pitää saada nopeasti ”bussijalat” toimimaan. Positiivista on, että loukkaantumisia ei ole, päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo.
 
Edelliskausien kapteeni Tommi Smeets teki viikolla kauden loppuun yltävän sopimuksen ja on mukana Iisalmessa. Smeets palasi heinäkuun alussa Tampereella opiskelijavaihdosta Hollannista. Ottelusta on pois neljännen keltaisen kortin saanut Paavo Näykki.
 
- Smeets vahvistaa joukkuetta tulevaisuudessa pelillisesti sekä henkisesti ja tuo lisää kilpailua pelaajien välille. Kaikki pelaajat, jotka tarttuvat tähän kilpailutilanteeseen ovat voittajia, Ylinen sanoo.
 
Pk-37:n maalitilaston ykkönen on Samuli Kaasalainen kolmella maalilla. Joukkueen 10 maalia jakautuvat kuudelle pelaajalle. TPV:n tilastoykkönen on neljällä maalillaan Eetu Räisänen. Kolmen maalin pelaajia ovat Mohamed Koroma ja Paavo Näykki. Giorgi Ositashvili on tehnyt kaksi maalia ja Eino-Veikko Ek, Jari Nikkilä, Eric Bullock, Jesse Oksanen, Joonas Rantala ja Tomi Ylinen yhden maalin kukin
.
TPV on sarjassa neljäntenä 23 pisteellä, jotka ovat tulleet seitsemästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Tappion TPV on kokenut kahdesti. Joukkueen maalisuhde on 20-8. PK-37 on ennen lauantain ottelua lohkossa 11. pelattuaan yhtä monta ottelua. Pisteitäkin on 11.
Iisalmelaiset ovat voittaneet kolme ja pelanneet kahdesti tasan, kuusi ottelua on päättynyt häviöön. Joukkueen maalisuhde on 10-20.
 
Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi
Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.