Kolmikko opasti Kangasalan kyläkoululaisia

IMG 6810
 
Kangasalan kolmen kyläkoulun perinteinen liikuntapäivä sujui tällä kertaa jalkapalloilun merkeissä. Koulujen välisen turnauksen ohella alakoululaiset tutustuivat jalkapalloiluun TPV:n Paavo Näykin, Waltteri Riihimäen ja Tomi Ylisen opastuksella.
 
Kangasalan Sahalahdella Vilpeilän koululla oli perjantaina 25.5. enemmän kuin melkoinen vipinä ja kuhina, kun kolmen kyläkoulun oppilaat opettajineen viettivät perinteistä keväistä liikuntapäivää. Tällä kertaa jalkapalloilun parissa. 
 
TPV:n miesten edustusjoukkueen kolmikko Paavo Näykki, Waltteri Riihimäki ja Tomi Ylinen olivat opastamassa jalkapallon perusasioissa kolmella rastilla. Kolmen tunnin ajan koululaiset kävivät läpi muun muassa erilaisia syöttöjä, kuljetuksia, harhautuksia ja pukkauksia. Välillä hypittiin muoviaitojen yli ja astuttiin "tikapuiden" askelmien väliin sekä kilpailtiin viesteissä.
 
TPV:ssä on aina suhtauduttu myönteisesti pyyntöihin saapua opettamaan jalkapallon perusasioita, tutustuttamaan lajiin ja pitämään jalkapallokouluja. Tällä kertaa taustalla oli toinenkin syy.
 
- Me opiskelemme Vierumäen urheiluopistolla liikuntaneuvojiksi ja tämä päivä Sahalahdella on osa opiskeluamme. Me olemme kiinnostuneita työskentelemään seuroissa ja jalkapallon parissa, Näykki sanoi.
 
TPV:n jalkapallokoulun kasvatti Näykki sanoo seuran olevan niin lähellä sydäntä kuin olla voi. Siksi hän lähteekin mielellään seuran väreissä ja nimissä opastamaan jalkapallon saloihin.
 
- Minusta on hienoa ja ensiarvoisen tärkeää päästä opettamaan lapsia ja nuoria. Viime kesänä olin TPV:n pallokoulussa opettamassa ja nyt kesäkuussa on sama edessä. Hiihtolomalla olimme opettamassa esikoululaisia jalkapalloilemaan, Näykki sanoo.
IMG 6800
 
IMG 6739
IMG 6789
IMG 6697
 
IMG 6673
 
IMG 6654
Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.