Toppari Ardian Kovaqi sopimukseen TPV:n kanssa

Puolustuspään pelaaja Ardian Kovaqi (-95) on TPV:n uusin sopimuspelaaja. Pitkänhuiskea toppari on joukkueen mukana ollut jo hetken aikaa ja eilisessä ottelussa erinomaisesti esiintynyt ”Ardi” vakuutti valmennusjohdon osaamisellaan ja sopimus saatiin aikaiseksi. Eilisessä harjoitusottelussa erittäin hyvin sijoittunut ja rauhallisesti pelannut toppari oli jalalla todella hyvä ja löysi pienistäkin tiloista syöttötiloja.

 

Ardian Kovaqi2

Viime kaudella Kovaqi oli Kultsu FC:n kantavia voimia ja pelasi kaikkiaan 21 ottelua miesten Kakkosessa, yksi ottelu jäi välistä korttitilin täyttymisen vuoksi. Minuutteja tilastoihin kertyi 1890, joten kaikissa pelatuissa otteluissa tuli täydet 90 minuuttia. Kaudella 2016 Ardi pelasi eilisen vastustajan FCV:n riveissä miesten Kakkosessa yhteensä 16 ottelua ja minuutteja kellotettiin 1392 min.

Kaudella 2015 pelejä ei juurikaan kertynyt, kun puolustusvoimien kanssa kului 9 kuukautta.

Sitä ennen FC HuKin kasvatille otteluita on tullut lähinnä JJK:n juniorijoukkueissa.

 

Kovaqi näkee TPV:n joukkueessa potentiaalia, nuoruutta ja yhtenäisyyttä

” Tampereelle siirtyminen tuli oikeastaan tietynlaisen maisemanvaihdoksen haluamisen vuoksi. Jyväskylässä on tullut pelattua lukuun ottamatta viime kautta jonka pelasin Kultsu FC:ssä. Kultsussa pelatut ottelut menivät omasta mielestä ihan hyvin ja omiin otteisiin siellä olen suht tyytyväinen. Kausi oli joukkueena tosi ailahtelevainen ja rikkonainen useiden loukkaantumisten vuoksi. Meillä oli hyvä nippu, mutta kapea rinki ja varmasti yksi syy Kultsu FC:n putoamiseen löytyy siitä. TPV:n joukkue on vaikuttanut tosi hyvältä, nuorelta ja yhtenäiseltä joukkueelta ja yritän omilla avuillani auttaa joukkuetta pääsemään omiin tavoitteisiinsa. 

Pohjoislohko on minullekin uusi tuttavuus enkä näitä joukkueita ole aiemmin kohdannut niin itsellekin on mukava kohdata uusia tuttavuuksia ja joukkueita. Meillä joukkuehenki tulee tästä vielä vaan paranemaan kun ollaan enemmän joukkueena yhdessä noilla pitkillä pelireissuilla.

Pitkäksi pelaajaksi olen mielestäni nopea pelaaja, hyvä 1 vs 1 tilanteissa puolustussuuntaan sekä hyvä avaamaan peliä.  Myös pituuttani (reilusti yli 190cm) pyrin hyödyntämään varsinkin erikoistilannepelaamisessa, jossa on pituudesta paljon apua niin omassa päässä kuin hyökkäyspäässäkin. Vielä kun omaa tällaiset pitkät lonkerot, joilla pystyy määrätyissä tilanteissa katkomaan peliä hyvin ”.

 

Ardian Kovaqi Kultsu Ardian Kovaqi viime pelasi viime kaudella Kultsu FC:n riveissä 21 ottelua (kuva Robert Monstovics Keski-uusimaa lehti) 

 

TPV:llä on tämän sopimuksen myötä sopimukset 3:n maalivahdin ja 19 kenttäpelaajan kanssa.

Sopimuspelaajat 2018: Koroma Mohamed, Riihimäki Waltteri, Kalliomäki Miika, Mattila Juho, Rantala Joonas, Savolainen Henri, Salonen Ville, Ylinen Tomi, Salomaa Valtteri, Näykki Paavo, Oksanen Jesse, Ek Eino-Veikko, Räisänen Eetu, Nikkilä Jari, Saarinen Juho, Karimäki Iiro, Bullock Eric, Ahonen Mika, Kolu Eetu, Syrjänen Teemu, Karjanlahti Tuomas sekä Kovaqi Ardian.

 

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.