Eino-Veikko Ek jatkaa ensi kaudella TPV:ssä

Kannattajien suursuosiossa oleva Eino-Veikko Ek laittoi nimensä jatkosopimukseen ja jatkaa TPV:ssä myös ensi kaudella. 

Eino-Veikko Ek (-95): 

Ilveksestä TPV:hen kaudelle 2016 siirtynyt vikkeläkinttuinen Ek pystyy pelaamaan niin puolustajana kuin keskikentälläkin. Kolmatta kauttaan TPV:ssä aloittava Eino punnitsi muitakin vaihtoehtoja tulevalle kaudelle mutta loppujen lopuksi näki että jatkaminen paltsareissa on paras vaihtoehto. Kannattajien kummipelaajana viime kaudella toiminut Eino on saanut jo suuren suosion kannattajien keskuudessa ja onpahan Einolle kannattajat laulaneet jo omia laulujakin. Ensimmäisellä kaudella TPV:ssä Einolle kertyi otteluita kakkosessa 17 ja minuutteja 1238 joissa maaleja syntyi 1 ja maaliin johtaneita syöttöjä 3. 

Eino ja Joni
Eino valittiin kannattajien kummipelaajaksi viime kaudella

 

Viime kaudella Einolle kertyi kakkosessa otteluita 20 joissa minuutteja kellotettiin 1194 ja näissä otteluissa syntyi 2 maalia. Suomen cupissa Eino esiintyi kahdessa ottelussa joissa molemmissa pelasi täydet minuutit ja myös TPV:n kakkosjoukkueessa miesten kolmosessa Eino ehti käydä neljä ottelua pelaamassa ja näissä syntyi 3 osumaa.

 

Eino
Eino-Veikko Ek jatkaa kolmannelle kaudelle TPV:ssä

 

Eino haluaa jatkaa kehittymistään pelaajana ja opinnot Turussa jatkuvat mutta Eino ei näe suurta ongelmaa Turun ja Tampereen väliä kulkemisessa. Jatkaminen TPV:ssä oli lopulta paras vaihtoehto: ”Viime kausi oli selkeä pettymys sekä joukkueen että omien tavoitteiden osalta, joten itselleni jäi sieltä aika paljon hampaankoloon. Kävimme kauden jälkeen pitkän keskustelun valmennuksen kanssa, jossa kävimme viime ja tulevaa kautta läpi ja tämä keskustelu vakuutti minut siitä että haluan vielä olla mukana tässä joukkueessa”.

 

Eino-Veikko Ek:n sopimuksen myötä TPV:llä on kasassa 12 pelaajasopimusta. Lisää sopimusuutisia tulossa luultavasti vasta vuodenvaihteen jälkeen koska joukkue jäi ansaitulle joulutauolle TamU ottelun jälkeen.

 

Sopimuspelaajat 2018: 

Koroma Mohamed
Riihimäki Waltteri
Kalliomäki Miika
Mattila Juho
Rantala Joonas
Savolainen Henri
Salonen Ville
Ylinen Tomi
Salomaa Valtteri
Näykki Paavo
Oksanen Jesse
Ek Eino-Veikko
 
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.