TPV kohtaa lauantaina Tampere Unitedin pirkkahallissa

Tryout jakson päättää harjoitusottelu paikalliskilpailija TamUa vastaan. Molemmissa leireissä nähtäneen useita testipelaajia ja TPV:n valmennuksen mukaan joulukuinen ottelu onkin enemmän pelaajien tarkkailua ja seuraamista kuin valmiin pelimuodon testaamista.

TPV lähtenee otteluun kahdella eri kokoonpanolla ja näin ollen jokainen testipelaaja pääsee kokeilemaan pelaamista ennen joulutaukoa. Ottelu on TPV:lle ensimmäinen varsinainen harjoitusottelu kun FC Hakaa vastaan ottelua ei päästy pelaamaan. Toki joukkue on jo pelannut pariin otteeseen tryout jakson aikana. Ensin TPV:n A-juniorit väänsivät tasavahvasti vajaamittaisen ottelun ja toistamiseen jo sopimuksen tehneet pelaajat ja tryoutpelaajat kohtasivat sekakentällisin viime lauantaina.

Tryout jaksolla on nähty TPV:n omia kasvatteja, viime kaudelta vielä ilman sopimusta olevia sekä muutamia muualta tulleita pelaajia. Kokonaisuudessaan jaksolla on ollut yhteensä 28 pelaajaa. TPV on ollut kiinnostava vaihtoehto monelle ja laadukkaita testipelaajia on mukana käynyt useita ja kaikkia halukkaita ei edes pystytty ottamaan mukaan tryout jaksolle.

Huomisessa ottelussa ei nähdä kentällä vielä kaikkia sopimuksen tehneitä pelaajia vaan ensisijaisesti seurannassa on testattavana olleet pelaajat. Pieni flunssa-aalto on myös esteenä muutaman pelaajan kohdalla mutta kuitenkin iso rinki on mukana ottelussa.  

 

TPV Tamu 

 

Ottelu alkaa pirkkahallissa lauantaina klo 16.30 ja otteluun on vapaa pääsy.

 

 MG 3046 ii

 MG 2947 ii
Viime kauden sarjaotteluissa TPV juhli niin kentällä kuin katsomossakin

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.