TPV:n valmentajakuviot selvillä ensi kaudelle

Ensi kaudella TPV:n edustusjoukkueen valmentajina toimivat Anssi Ylinen ja Mikko Innanen.

Anssi Ylinen jatkaa päävalmentajana ja Anssille kausi on kolmas peräkkäinen vetovastuussa edustusjoukkueessa. Mikko Innanen toimii kakkosvalmentajana ja onkin erittäin upeata saada komean pelaajauransa päättänyt Innanen mukaan valmennushommiin jakamaan kokemustaan nuorille pelaajille. Innasella on varmasti paljon annettavaa nuorille ja kokeneemmillekin pelaajille omien kokemuksiensa kautta oman uran ajalta. Mikon saavutuksissa on Suomen mestaruus vuosilta 2000 ja 2004. Suomen-mestaruushopea 2003 ja 2007 sekä Suomen-mestaruuspronssi 2002 ja 2006. Myös Suomen cup voitto kuuluu saavutuksiin vuosilta 2002 ja 2005.

TPV aikoo edelleenkin pitää painotusalueena nuorten pelaajien kehittämisen ja kasvattajaseurana on edelleen tästä pidettäväkin kiinni. Viime kaudella 14 omaa kasvattia pelasi edustuksen mukana sarjapeleissä miesten kakkosessa. Molemmilta valmentajilta löytyy innokkuutta ja motivaatiota jatkaa pelaajien kehittämistä seuran valitsemalla tiellä. Pelaajakehitys on yksi iso asia jolla luodaan edellytyksiä sarjaporrasta korkeammalle nousemiselle.

 

Ylinen AnssiEdustus Innanen Mikko 9315689 0651
 
Anssi Ylinen jatkaa päävalmentajana ja Mikko Innanen ottaa kakkosvalmentajan paikan pelaajahommien jäädessä taustalle.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.