Suomen cupin 4.kierroksen otteluaika varmistui

Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu Tervakosken Pato - TPV ajankohdaksi on varmistunut ensi viikon keskiviikko 27.9 ja ottelu alkaa klo 17.00 Tervakosken urheilukentällä.

Pato TPV 

Kauden 2018 miesten Respect Suomen Cupin neljäs kierros arvottiin tiistaina 19.9. Palloliiton toimistolla.

Neljännellä kierroksella mukana on vielä kymmenen joukkuetta ja kierroksen otteluitten voittajat etenevät cupin lohkovaiheeseen. Arvonta suoritettiin yhdestä arvontakorista ja myös kotietu arvottiin. Kolmannen kierroksen otteluista yksi on vielä pelaamatta, joten yksi  4. kierroksen ottelu tarkentuu myöhemmin.

 

Cupin neljännen kierroksen ottelut tulee pelata 9.10.2017 mennessä.

Miesten kauden 2018 cupin 4. kierros:

MuSa - TP-47

LePa  - PEPO

PKK-U  - FC Viikingit

Pato  - TPV

FC Honka Akatemia  - KajHa

 

Tervakosken Pato pelaa Tampereen piirin nelosta ja on tällä hetkellä sarjassa sijalla neljä (4) kun sarjaa on kaksi ottelua jäljellä. Sarjassa joukkueesta on maaleja eniten mättäneet Tony Kummola sekä Kari-Matti Hyvönen. Molemmilla on kasassa 7 osumaa sarjassa, Cupissa vastaavasti ovat osuneet Ville Vanhatalo ja Markus Siivonen kertaalleen.

Pato pudotti jatkosta cupissa ensin toisella kierroksella ÅIFK:n lukemin 2-1 ja kolmannella kierroksella vastaan piti asettua JBK mutta tuosta otteluparista Pato pääsi jatkoon JBK:n luovutettua pelaajavähyyden vuoksi. Ottelu tuomittiin 3-0 Tervakoskelaisten voitoksi.

Miesten nelonen : https://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?&trejp17&M4

 

TPV pudotti jatkosta ensin toisella kierroksella vierasottelussa Palokan Riennon A-juniorit 1-8 lukemilla. Tuolloin TPV:n maalit iskivät Mohamed Koroma, Waltteri Riihimäki x 3, Ville Salonen, Paavo Näykki, Juho Mattila ja Valtteri Hiilloskorpi.

Kolmannella kierroksella TPV:n matka kulki Helsinkiin ja vastaan asettui HIFK 3 ja tämän ottelun TPV voitti viime sunnuntaina 0-3, TPV:n maaleista vastasivat Jesse Oksanen, Mohamed Koroma sekä Paavo Näykki.

Suomen Cup ottelut ja tilastot: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2018-jalkapallo?&spljp18&MSC

                                                     
                                                      Suomen Cupin 4. kierros kokonaisuudessaan:
SC 4

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.