TPV:n Suomen Cup taival alkaa 13.8.17

TPV kohtaa Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa Palokan Riennon A-juniorit Jyväskylässä. Ottelu on sovittu pelattavaksi sunnuntaina 13.8. klo 19:30 Palokan tekonurmella. 

PaRi A-juniorit pelaavat Keskisuomen piirissä miesten vitosta ja sarjataulukko löytyy allaolevista linkeistä. TPV:lle ottelu tietää tuolle viikonlopulle kiireitä kun joukkueelle osuu kakkosen ottelu FC Jazzin vieraana edelliselle päivälle. TPV ei kuitenkaan aio lähteä junioreilla cupin ottelua pelaamaan vaan otteluun lähtee paras mahdollinen kokoonpano mitä jalkeille saadaan. Osallistuminen tiedettiin haasteelliseksi ja mahdolliset otteluruuhkat tiedettiin mahdollisiksi joten sinänsä asiassa ei ole mitään kummallista että otteluita osuu peräkkäisille päiville. Palokan Riennon kanssa selvitettiin mahdollisia pelipäiviä reilussa hengessä mutta koska Keski-Suomen piirin vitosessa pelipäivät osuvat suurimmaksi osaksi arkipäiville ja PaRi:n saatavilla olevat kenttävuorot osuivat kaikki sunnuntai päiville niin paljoakaan säädettävää ottelupäivän selvittämisessä ei ollut.

 

Keski-Suomen vitonen: https://www.palloliitto.fi/keski-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017-piiri/miehet?&ksjp17&M5

PaRi A-junioreiden nettisivuille linkki:  http://www.pari.org/joukkueet/p98/

PaRi A-junioreiden facebook-sivut:  PaRi-A facebook

 

PaRi TPV

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.