TPV testaamaan MuSan kotikuntoa

TPV lähtee tappio niskassaan testaamaan MuSan kuntoa Poriin upealle Musan kentälle. Kahdessa edellisessä ottelussa TPV on jäänyt tyystin ilman pisteitä ja eniten noissa otteluissa huolestuttaa varsin nopea ottelun ratkeaminen.

Ensin BK suorastaan nöyryytti TPV:tä mättämällä 4 osumaa alle 20 minuuttiin ja se peli oli käytännössä siinä. 
Viime tiistaina toisen puoliajan ensimmäinen 10 minuuttia riitti FC Viikingeille ratkaisemaan tuo ottelu. Nyt täytyy joukkueen kaivella sitä kuuluisaa tappeluilmettä ja voitontahtoa sekä nöyryyttä kentälle jotta pistepussiin olisi mahdollisuuksia pointseja lisäillä.

MuSa on onnistunut kaapimaan viime otteluissa tärkeitä voittoja mm kaatamalla TamUn, FC Jazzin ja FC Espoon. KäPa onnistui vastaavasti kotonaan voittamaan MuSan 3-0 ja väliin mahtuu vielä 0-0 tasuri BK-46:n vieraana.

MuSa vaanii sarjataulukossa juuri TPV:n alapuolella pisteen päässä kun 9 ottelua on molemmilla pelattuna. Sarjassa maaleista MuSalla ison osan ovat tehneet Sami Rantala (4) sekä Niko Vainionpää (4). Loput tehdyistä kuudestatoista osumasta ovat jakautuneet jo useammalle maalintekijälle. Matti Santahuhdan luotsaama joukkue onkin onnistunut maalinteossa kohtuullisesti ja puolustuskin on sujunut mallikkaasti koska maaleja on päästettynä vain 9 joka on tällä hetkellä sarjassa toiseksi vähiten.

TPV:llä vastaavasti viime ottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti kun kolmeen viime peliin mahtuu vain 4 tehtyä maalia ja lohduttomasti 8 päästettyä maalia.
Puolustuksen pitääkin nyt terästäytyä ja huolehtia että oma pää pysyy puhtaana ja myös hyökkäystehoja pitää alkaa löytymään lisää kun viiteen viime otteluun on maaleja tehtynä vain kuusi joka on tässä sarjassa auttamattomasti liian vähän. Toki yhdelläkin osumalla pelejä voi voittaa mutta haastavaa sekin on varsinkin jos puolustus ei pidä totaalisen varmasti.

TPV:ltä kokoonpanosta puuttuu varmasti pelikiellossa oleva Mikko Innanen joka joutui jättämään viime ottelun kesken kahden varoituksen ja siitä johtuneen ulosajon myötä.

 

Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina 1.7. klo 17.00 ja pelipaikkana siis Musan kenttä Porissa. 

MuSa TPV

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.