TPV:n vastustajaksi Suomen cupissa Palokan Riennon A-juniorit

TPV:n Suomen Cup taival alkaa Jyväskylässä Palokan Riennon A-junioreiden vieraana cupin toisella kierroksella.

Suomen cupiin osallistuu tänä vuotena 65 joukkuetta, joista Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueet tulevat mukaan lohkovaiheessa. Kakkosen ja sitä alempien tasojen joukkueet aloittavat cupin heinä-elokuussa 2017. 

Ensimmäisen ja toisen kierroksen arvonta ja maantieteellinen allokointi suoritettiin siten, että aluksi kaikki seurat aseteltiin Suomen kartalle maantieteellisen yleiskuvan saamiseksi arvontakorijakoa varten. Koska pääkaupungin ja Turun seudulla oli lukumääräisesti eniten osallistuvia joukkueita, näiltä alueilta päätettiin suorittaa ensimmäisen kierroksen arvonta. Kaikkiaan 21 joukkuetta oli mukana ensimmäisen kierroksen arvonnassa, jossa arvottiin neljä ottelua.

Toiselle kierrokselle 40 joukkuetta sijoitettiin neljään maantieteellisen arvontakoriin, joissa oli kussakin kymmenen joukkuetta. 

Cupin erillismääräysten mukaan alempisarjalainen saa cupin tässä vaiheessa automaattisesti kotiedun, kuitenkin siten että Nelonen ja sitä alemmat sarjatasot rinnastetaan samanarvoisiksi.

Miesten Respect Suomen Cupin 2018 ensimmäinen kierros pelataan 7.8. mennessä ja toinen kierros 28.8. mennessä.

 

Koko uutinen palloliiton sivuilla jossa mukana muut 1-2 kierrosten ottelut: https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-cup/miesten-cupin-2018-avauskierrokset-arvottu

 

 TPV osallistuu cupiin pitkän pohdinnan jälkeen. Joukkueen taustoissa mietittiin hyöty- ja haittaseikkoja useampaan otteeseen ja lopulta päädyttiin että osallistuminen kannattaa vaikka syksyn cup-otteluiden takia saattaa kalenteriin tulla ruuhkaa. Lohkovaiheeseen pääsy vastaavasti takaisi hyviä ja tasokkaita otteluita ensi talven harjoituskaudelle. Suurimpana haittana siis seuraa mahdolliset otteluruuhkat sekä varoitusten kertyminen joka vaikuttaa jo kakkosen syksyn otteluihin.

 

PaRi-A - TPV on pelattava 28.8 mennessä ja ottelupäivä ja aika ilmoitetaan sopivan pelipäivän löydyttyä. 

 

PaRi A-juniorit pelaavat Keskisuomen piirissä miesten vitosta ja sarjataulukko löytyy linkistä: 

https://www.palloliitto.fi/keski-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017-piiri/miehet?&ksjp17&M5

 

PaRi A-junioreiden nettisivuille linkki: 

http://www.pari.org/joukkueet/p98/

 

PaRi A-junioreiden facebook-sivut: 

PaRi-A facebook

IMG 1779

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.