TPV matkaa lohkon kärkiotteluun Oulunkylään KäPan vieraaksi

Lohkon kärkiottelua isännöi KäPa Oulunkylän juuri uusitulla tekonurmella. TPV vahvistui Sergei Korsunovilla juuri ennen kärkiottelua.

KäPa on aloittanut kautensa myös ennakko-odotusten mukaisesti vahvasti ja on sarjataulukossa toisella sijalla voitettuaan kolme ottelua ja pelattuaan kahdesti tasan. Voitot KäPa on naarannut EsPasta, FC Jazzista sekä FC Espoosta ja tasurit on tulleet kun vastassa on ollut FC Viikingit ja BK-46. KäPasta 3 osumaa iskenyt Ndiaye Cherif ja 2 maalia mieheen iskeneet Mohamed Mustafa sekä Al-Nuaimi Ali Mustafa Mohammed komeilevat joukkueen sisäisessä maalipörssissä korkeimmalla. KäPa on onnistunut viidessä pelaamassaan ottelussa iskemään 12 osumaa ja vain kolmesti on vastustaja onnistunut maalinteossa. KäPa on odotetun vahva ollut tekonurmella ja tätä on odotettavissa myös perjantaina.

TPV kärsi viime kierroksella ensimmäisen pistemenetyksensä kun ottelu FC Jazzia vastaan päättyi tasalukemiin 1-1 ja näin ollen pisteet tasattiin. TPV:n on onnistunut kaivamaan voitot NuPSista, EsPasta, Peimari Unitedista ja Tampere Unitedista. TPV:n otteet ovat vielä ailahdelleet pelin sisällä liikaa eikä täysin yhtenäistä 90 minuutin matsia ole vielä nähty. TPV:n puolustuspäässä on lähes jokaiseen otteluun jouduttu kaivamaan uusi miehitys kun pienet vammat ovat estäneet pelaajien pelaamisen täysipainoisesti. Keskikentälle TPV saa mahdollisesti jo mukaansa Sergei Korsunovin joka siis palasi TPV:n mukaan hienon Futsal kauden jälkeen.

jazz 5
TPV:n puolustuspäässä on ollut muutoksia lähes joka ottelussa.

 

TPV:n pelaajista kuusi pelaajaa on onnistunut tällä kaudella maalinteossa, kun Jari Nikkilä avasi maalitilinsä Tammelassa komealla vapaapotkulla. Nikkilän lisäksi maalinteossa ovat onnistuneet Eino-Veikko Ek (1), Waltteri Riihimäki (1), Mikko Innanen (2) ja Rudi Dieter (3) sekä Salomo Ojala, joka on viimeistellyt jo viisi täysosumaa ja jakaa edelleen kärkipaikan kaikkien lohkojen välisessä maalipörssissä. Muut 5 maalia viimeistelleinä ovat Minkenen Valeri - Klubi 04, Pahkasalo Aleksi - FC Legirus Inter ja Ramirez Torres Alberto - AC Kajaani.

jazz 4
Jari Nikkilä osui FC Jazzin verkkoon komealla vaparilla.
 

Kolme pointtia ottelusta

Miten TPV onnistuu maalipaikoissa ?

TPV on aloittanut kauden maalien valossa vahvasti, kun viidessä ensimmäisessä ottelussa syntyi peräti 14 täysosumaa. Edellisessä kamppailussa oli kuitenkin haastavampaa, kun pallo löysi tiensä vastustajan verkkoon vain kertaalleen. Edellisessä ottelussa TPV:llä oli kuitenkin hyviä maalipaikkoja, mutta FC Jazz onnistui tekemään yritykset tyhjiksi.

 

KäPa:n vahvat otteet tekonurmella

KäPa on toistaiseksi onnistunut maalinteossa kaikissa tekonurmella pelatuissa otteluissa ja vain BK-46 onnistui nollaamaan KäPan nurmikentällä viime kierroksella. Joukkue on juoksuvoimainen ja TPV:n puolustuksen onkin oltava valppaana koko ottelun nopealla Oulunkylän juuri uusitulla tekonurmialustalla.

 

Molemmilla kiikarissa voitto tasapelin jälkeen

KäPa on sarjataulukossa toisella sijalla ja joukkue on tehnyt toiseksi eniten maaleja (12) ja päästänyt vain kolme. TPV on vastaavasti päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja (5) mutta onnistunut useimmiten maalipaikoissaan (14). KäPa mm murskasi FC Jazzin toisen kierroksen ottelussa 1-6 vieraskentällä ja TPV onnistui viime kierroksella FC Jazzin kanssa vain kerran maalinteossa ja jäi siten tasatulokseen. Lähtökohdat perjantain taisteluun ovatkin erittäin tasaiset.

 

Kuntopuntarissa tasaista :

Kuntopuntari 1

 

KäPa - TPV perjantaina 2.6. klo 18.30 Oulunkylän tekonurmella

Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.