Tasoihin noussut FC Jazz aiheutti TPV:lle ensimmäisen pistemenetyksen

TPV kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksensä, kun FC Jazz nousi Tampereella tasapeliin. Jari Nikkilä vei Pallo-Veikot johtoon vapaapotkusta, mutta vastapuolen toppari Joonas Meura tasoitti kulmapotkusta.

Pallo-Veikkojen kauden ensimmäinen peli Tammelassa osoittautui juuri niin hankalaksi kuin punapaitojen leirissä ennakkoon pelättiin. FC Jazz oli hävinnyt kauden neljä ensimmäistä peliään, mutta pelannut paremmin ja ennen kaikkea kykenevä paljon parempaan kuin pistesaldo osoitti. Porilaiset osoittivatkin olevansa toistaiseksi paras TPV:n tämän kauden sarjassa kohtaama joukkue.

Vieraat tulivat peliin vauhdikkaasti ja puhkoivat kotijoukkueen puolustuslinjaa ensi minuuteilla mielin määrin. Varsinkin Samu-Petteri Mäkelä oli vauhdissa. FC Jazz olisi voinut alkuun takoa parikin maalia.
jazz 5

Hiljalleen TPV sai rivinsä kasaan ja pääsi peliin mukaan. Myös TPV:lla oli avausjaksolla pari maalipaikkaa.

Tauolle mentiin maalittomissa lukemissa, ja toiselle jaksolle pelin kuva muuttui. Punapaidat ottivat selvästi pelin hallinnan ja pystyivät rakentamaan paremmin maalitilanteita. Hushyar Aftabin yhtä vähän yllättäen tullutta loistotilaisuutta lukuun ottamatta vieraiden paikat olivat vähissä.

TPV avasi maalinteon 55. minuutilla saatuaan vapaapotkun rangaistusalueen ulkopuolelta. Jari Nikkilä asetteli pallon paikoilleen ja keskittyi silmiin nähden huolellisesti. Tuloksena kaunis laukaus ylänurkkaan ja TPV 1-0 johtoon.
jazz 4

Lisämaaleihin oli mahdollisuuksia, mutta ne jäivät käyttämättä. Lähimpänä oli Rudi Dieter, joka pääsi yrittämään upean kuvion jälkeen. Maalivahti Sami Liuhala sai kuitenkin kaatuessaankin jalan väliin.

FC Jazz nousi kuitenkin tasoihin kulmapotkusta. Samu-Petteri Mäkelä antoi takatolpalle ja Joonas Meura nousi korkeimmalle. Pallo painui pelaajamassan läpi verkkoon ja peli päättyi pistejakoon 1-1.

- Aloitimme peli huonosti. Puolustuslinjassa oli uusi koostumus eikä se alussa onnistunut. Parinkymmenen minuutin jälkeen peli tasoittui. Toisella puoliajalla oltiin parempia, pystyttiin hallitsemaan, tehtiin maalia ja paikat oli toiseenkin, päävalmentaja Anssi Ylinen summasi TPV:n pelin kulun.

Ylinen oli tyytyväinen joukkueen ryhtiliikkeeseen pelin aikana.

- Pystyimme korjaamaan huonon alun ja pelaamaan hyvän toisen jakson. Tavoitteena on kehittyä ja viikon päästä pyritään taas vähän parempaan.

Ottelupöytäkirja ja tilastot

jazz 1
jazz 2
jazz 3

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.