TPV:n vieraaksi Tammelaan saapuu FC Jazz

TPV pääsee vihdoinkin Tammelan stadionille ja odotettuun Tammelan avaukseen saapuu vieraaksi porilainen FC Jazz. FC Jazzin kausi ei ole alkanut odotetusti ja vastaansa TPV saakin varmasti nälkäisen ja näyttöhaluisen joukkueen.

Porilaiset eivät ole vielä saaneet pistetiliään auki ja tappioita on kertynyt 4 maalisuhteella 3 tehtyä ja 12 päästettyä maalia. Pisteet ovat vieneet kotiotteluissa Peimari Utd, KäPa ja BK-46 sekä vieraissa FC Espoo.

FC Jazz nuorensi joukkuetta viime kaudesta ja se on varmasti näkynyt myös otteissa kentällä. Samu-Petteri Mäkelä ja Terry Ablade ovat onnistuneet maalinteossa kauden ensimmäisissä otteluissa.

 

TPV sen sijaan lähtee otteluun täysin erilaisista lähtökohdista, kaikki alkukauden ottelut on onnistuttu kääntämään voitoiksi ja viimeisimpänä TPV kaatoi paikallisvastustaja Tampere Unitedin 1-3 vaikka ottelussa ei hienouksia juurikaan nähty.

TPV:stä Salomo Ojala on onnistunut viidesti maalinteossa mutta kahteen viimeiseen otteluun ei Ojala ole osunut kertaakaan. Rudi Dieter on onnistunut kolmesti ja kokenut Mikko Innanen kahdella osumallaan on TPV:n sisäisessä maalipörssissä korkealla.

 MG 0140 II
Salomo Ojala, Rudi Dieter ja Mikko Innanen ovat vastanneet TPV:n tehoista alkukaudesta

 

TPV on lohkonsa ainoa joukkue jolla on toistaiseksi pelkkiä voittoja tilillään ja kaikki lohkotkin huomioiden vain C-lohkon AC Kajaani on pystynyt samaan. Tosin AC Kajaanilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna mutta saavutus on hiukan TPV:täkin parempi kun päästettyjen maalien sarake näyttää edelleen nollaa. 

Sarjataulukko 26Klikkaamalla sarjataulukkoa aukeaa kaikkien lohkojen sarjataulukot uuteen ikkunaan  

 

TPV – FC Jazz Tammelan stadionilla lauantaina 27.5. klo 17:00

Futis on parasta paikanpäällä – Tervetuloa !

 

Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.