TPV jatkoi voitokasta alkukauttaan - Peimari kaatui 1-0

Tampereen Pallo-Veikot jatkoi voitokasta alkukauttaan, vaikka hukkasi tukun huippupaikkoja ja hyvän otteensakin äitienpäiväisessä pelissä. Peimari United kaatui Rudi Dieterin maalilla 1-0.

Punapaidoilla oli mahdollisuus ratkoa peli jo avausjaksolla, jossa joukkue sai muutaman avopaikan. Tilanteet kuivuvat kuitenkin heikkoon viimeistelyyn ja Peimarin maalivahdin Aati Marttisen erinomaiseen torjuntatyöskentelyyn.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä viidesti osuneen Salomo Ojalan ruuti oli nyt märkää. Kymmenen minuutin kohdalla Ojala sai pallon pariin metriin maalivahdin jo oltua sivussa, mutta laukaus nousi ylärimaan. Toisen paikan tarjoili Paavo Näykki pilkun tienoille, mutta viimeistely ei ollut terävä ja Marttinen torjui.

Rudi Dieter puolestaan pääsi Näykin syötöstä läpi, mutta ilman tulosta. Alussa myös Mikko Innanen oli lähellä saksipotkullaan.

 MG 0108
Tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa, mutta TPV ei pystynyt jatkamaan yhtä vahvaa paikkojen rakentelua enää toisella jaksolla. Kaikesta huolimatta maalinteossa se kuitenkin onnistui. Paavo Näykki keskitti, Mikko Innanen liippasi päällään ja taka-alueelta löytyi Rudi Dieter, jonka vedossa oli nyt malttia ja tarkkuutta. Sijoitus takakulmaan ja ottelun ainokaiseksi jääneellä osumalla TPV johtoon 1-0.


 MG 0174 II

Toki myös Peimari oli läpi ottelun vaarallinen omissa hyökkäyksissään. Huippuvaarallinen Leonido Soares aiheutti kotiyleisölle sydämentykytyksiä aina pallon saadessaan. TPV:n alakerta sai pidettyä kuitenkin Peimarin pois parhaalta maalintekosektorilta läpi ottelun. Jari Nikkilän toppariparina luuti pelikuntoon päässyt Cheyne Fowler, joka korvasi EsPa-ottelussa vamman saaneen Juho Mattilan.

Pallo-Veikkojen päävalmentaja Anssi Ylinen oli pelin jälkeen tyytyväinen kolmeen pisteeseen, mutta joukkueen peli ei ollut edelleenkään parasta laatua.

- Oikea joukkue varmasti voitti, mutta ei me vieläkään pelattu loistokkaasti. Ei liikuttu hyvin ja linjojen väliset etäisyydet kasvoivat liian isoiksi.

Ylinen oli myös tyytyväinen, että pelit Pyynikillä ovat tällä tietoa tältä kaudelta ohi.

- Ei tämä ole tamperelaisjoukkueille mikään kilpailuetu. Kenttä on hankala pelata ja peli menee pomppivan pallon kesyttämiseksi. Keskiviikkona on sitten luvassa isompi kenttä ja erilainen ottelu.

TPV:lla on nyt vain kaksi välipäivää ennen kuin keskiviikkona pelataan kauden ensimmäinen paikallisottelu Tampere Unitedin kanssa. Näyttämönä tällä tietoa siis Ratinan stadion.

Ottelutilastot

 MG 0186 II MG 0116 II
 MG 0118 II


 MG 0132 II


 MG 0140 II
 MG 0128

 

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.