TPV kohtaa lauantaina EsPan vierasottelussa

EsPa on pelannut jo kaksi ottelua sarjassa voitettuaan ensin Peimari Unitedin kotonaan 3-0 ja hävittyään KäPalle 2-1. Kahden ottelun jälkeen EsPa on sarjataulukon piikkipaikalla ennen TPV:tä. TPV:llä tosin ottelu vähemmän pelattuna.

Viime kaudella TPV kärsi tappion EsPalle vieraissa 3-1 mutta Tammelassa pelatussa kotiottelussa TPV oli parempi luvuin 6-0. Näiden otteluiden tuloksia on kuitenkaan turha enää katsella kun on uusi kausi ja uudet kujeet.

TPV lähtee otteluun voitettuaan kotiottelussa Pyynikillä sarjanousija NuPS:n luvuin 4-2. Ottelu ratkesi vasta loppuhetkillä kun TPV onnistui iskemään 2 maalia pikatahtiin. TPV:n hallinnasta huolimatta ratkaisevat osumat saatiin maaliin saakka vasta ottelun lopussa. Salomo Ojala onnistui kahdesti ja Mikko Innanen ja Eino-Veikko Ek kertaalleen.

TPV lähtee Espooseen melko samasta tilanteesta kuin ensimmäiseen sarjaotteluunkin loukkaantumisten suhteen. Poissa varmuudella Matti Jokinen sekä Jussi Perttula. NuPS ottelussa vammojen vuoksi vaihtoon tulleet nivusensa reväyttänyt Mohamed Koroma sekä polveensa iskun saaneen Jesse Oksasen tilannetta tarkkaillaan päivittäin. Heidän pelaamisensa varmistuu vasta ottelupäivänä. Myös Waltteri Riihimäen pelaaminen ratkeaa vasta lähempänä ottelua.

Tampereelta on lähdössä minibussillinen kannattajia Espooseen joten ääntä on oletettavasti Matinkylässä kuultavissa. Fanibussi starttaa Pyynikiltä matkaan TPV:n naisten ottelun päätyttyä.

Ottelu Matinkylän tekonurmella alkaa klo 17.00

 

29184144762 c2d80746e1 z
Mika Ahonen puikkelehti Tammelassa EsPalta karkuun useasti
 
29292520635 695e1ce2f2 z
Myös Paavo Näykki maalasi ottelussa onnistuneesti
Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.