Kausi käynnistyy Pyynikillä sarjanousijaa vastaan

Kakkosen kausi pyörähtää Tampereen Pallo-Veikkojen osalta käyntiin lauantaisella kotiavauksella. Pyynikin kentällä kohdataan sarjanousija Nummelan Palloseura.

Ennakkoveikkailuissa joukkueita odotetaan sarjan vastakkaisiin päihin, mutta sarja-avaukset ja varsinkin ottelut tunnelmallisella mutta pienellä Pyynikin kentällä ovat osoittautuneet arvaamattomiksi.

Viime vuonna TPV:n yksi kauden kohokohdista nähtiin, kun joukkue yllätti suursuosikki Hongan avauspelissä. Hieno peli nosti tunnelman ja odotukset TPV-leirissä korkealle. Putoaminen maan pinnalle tapahtui heti seuraavassa kotiottelussa Pyynikillä, kun fyysisesti taistellut Kiffen haki pisteet tuskaisessa kamppailussa.

Toissa kauden sarja-avauksessa Pyynikillä FCV järkytti TPV:ta niinikään tiiviillä puolustuksella ja terävillä vastaiskuilla vieden voiton 3-0. Neljä vuotta sitten vastaavassa pelissä oli vastassa FC Hämeenlinna ja tulos silloinkin punapaitojen kannalta murheellinen.

Lähikausien historian tuntien TPV ei lähde otteluun ennakkoveikkailuista huolimatta takki auki. Voittoon vaaditaan hyvän pelinpyörittämisen lisäksi kykyä ratkaisusuorituksiin ja voimaa molempien maalien edustoilla. TPV:lta on nähty kevättalvella lupaavia otteita harjoituspeleissä, joten toivotaan että samaa nähdään tosipeleissä heti alusta lähtien.

Pallo-Veikkojen riveistä puuttuvat varmuudella pitkäaikaisloukkaantunut Jussi Perttula sekä viikolla kakkosjoukkueen pelissä kahdella keltaisella kortilla ulosajettu Teemu Syrjänen.

Nayttokuva

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.